نیازهای کودکان در کمکهای ارسالی به مناطق زلزله زده نادیده گرفته نشود
ایسنا: عضو هیات مدیره انجمن حمایت از حقوق کودکان با تاکید بر اینکه نیازهای کودکان در کمکهای ارسال شده به مناطق زلزله زده نباید نادیده گرفته شود، گفت: ضرورت دارد که دارو، پوشاک، شیرخشک، اسباب بازی، موادرنگی برای کودکان زلزلهزده در این نیازها لحاظ شود.
اسماعیلپور در گفتوگو با خبرنگار «اجتماعی» خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا) با تاکید بر اینکه کودکان در بلایای طبیعی در کشور ما در اولویت چندم قرار دارند، خاطر نشان کرد: در بازدیدهایی که از مناطق زلزله زده داشتیم، مشاهده شد که کودکان در رسیدگیها کمتر به حساب میآیند و سرگردانی، اضطراب و بیماریهای مختلفی در آنها مشاهده شد.
وی از مکان یابی انجمن برای ایجاد مراکز دوستدار کودک و اعزام نیرو به روستاها برای پوشش کودکان زلزلهزده خبر داد و ادامه داد: برنامههای متعددی همچون آموزش مهارتهای زندگی به کودکان، کلاس قصه خوانی، نقاشی و… در دستورکار انجمن است تا بتوان کودکان را از فضای اضطراب و استرس دور کرد و این کودکان را در کمترین زمان ممکن به زندگی بازگرداند.
این عضو انجمن حمایت از حقوق کودکان در ادامه گفت: برنامه بعدی انجمن، بازگرداندن مادران به شرایط عادی زندگی است، چرا که ضرورت دارد آنها با آرامش زندگی عادی خود را آغاز و کودکانشان را تربیت کنند.
وی با اشاره به مشکلات بهداشتی مناطق زلزلهزده، افزود: به دلیل نگهداری دامها در کنار چادرها، خطر بیماریهای عفونی مردم این منطقه را با مشکل مواجه ساخته است.
