نخستین جشنواره ملی «زنان نام‌آور و زنان نان‌آور» شروع به کار می‌کند

مسوول اجرایی نمایشگاه و جشنواره ملی زنان نام‌آور و زنان نان‌آور گفت: امور بانوان وزارت کشور تصمیم دارد، تا با اجرای بهتر و موفق‌تر جشنواره در سال‌های آتی و به منظور فرهنگ سازی تکریم زنان پیشکسوت، دبیرخانه‌ای دائمی تاسیس کند که در صورت تصویب نهایی، جزییات آن در خلال برنامه‌های جشنواره امسال به اطلاع عموم می‌رسد.

به گزارش سرویس «زنان» ایسنا، احمد رب‌گر گفت: در جشنواره امسال، با توجه به اهمیت نهاد خانواده، مراسم خاصی با نام روز ملی خانواده برگزار می‌شود.

وی تاکید کرد:‌ از دیگر برنامه‌های جشنواره سال جاری تکریم از بازنشستگان و مادربزرگ‌ها و پدربزرگ‌های بازنشسته است. در این روز گروه کر بازنشستگان به اجرای برنامه خواهند پرداخت.

مسوول اجرایی نمایشگاه و جشنواره ملی زنان نام‌آور و زنان نان‌آور اظهار کرد: بانوان پیشکسوت عرصه‌های علمی، فرهنگی، هنری، ورزشی و دفاع مقدس نیز در این جشنواره حضور می‌یابند.

وی افزود: در ایام جشنواره هر روز مراسم‌هایی با عناوین خیران، مذهبی، دفاع مقدس،‌خانواده، بازنشستگان وسالمندان، سیاسی واجتماعی، علمی و پژوهشی برگزار می‌شود.

وی بیان کرد: جشنواره ملی زنان نام‌آور و زنان نان‌آور از هشتم دی ماه جاری به مدت ۱۰ روز به طور همزمان به صورت منطقه‌ای در چهار ماه استان فارس،‌ گلستان، قزوین، کردستان برگزار می‌شود و هر شب در مجموع این استان‌ها ۳۰۰ بانوی پیشکسوت در عرصه‌های مختلف تقدیر به عمل می‌آید.

رب‌گر از برگزاری کارگاه‌های بهداشتی و درمانی در نمایشگاه زنان نام‌آور و زنان نان‌آور خبر داد و گفت: این کارگاه‌ها با حضور اساتید دانشگاه، کارشناسان و مدرسان، کارگاه‌های آموزشی و توجیهی برای ارتقای سطح علمی بانوان برای بهبود زندگی خانوادگی به اجرا درمی‌آید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش جفنگ استفاده می‌کند. درباره چگونگی پردازش داده‌های دیدگاه خود بیشتر بدانید.