پنج میلیارد تومان برای همکاری سازمانهای دولتی در امور زنان

خبرگزاری فارس: رئیس مرکز امور زنان و خانواده ریاست جمهوری از تخصیص ۵ میلیارد و ۲۰۰ میلیون تومان بودجه از کل اعتبارات این مرکز برای همکاری و امضای موافقتنامه با ۱۴ دستگاه و سازمان دولتی هم‌زمان با هفته دولت خبر داد.

به گزارش خبرنگار اجتماعی فارس، زهره طبیب زاده نوری امروز در مرکز امور زنان و خانواده در جمع خبرنگاران افزود: طبق توافق، طرح‌های گذشته که به دلیل عدم اعتبارات کافی به صورت گام به گام اجرا می‌شد را تکمیل می‌کنیم.
وی با اشاره به امضای موافقتنامه با وزارت بهداشت و درمان، از تکمیل طرح‌های گذشته در خصوص زنان سرپرست خانوار، تحت پوشش کمیته امداد و بهزیستی در ۵ استان کشور خبر داد و گفت: امسال نیز با ۶ استان دیگر کرمانشاه، فارس، گلستان، اصفهان، یزد و گیلان کار را شروع کردیم که به دلیل عدم همکاری این ۲ سازمان و تعدادی از این زنان حدود ۱۴ تا ۱۵ استان از زنان شاغل در وزارت آموزش و پرورش را زیر پوشش این طرح قرار دادیم.

وی همچنین با اشاره به استقبال بهزیستی به مشارکت در امر غربالگری و ارزیابی سلامت افزود: ما همکاری با این سازمان را مشروط به اتمام مراحل درمان و تقبل هزینه‌های درمانی آن تا پایان مراحل درمان کردیم.

طبیب‌زاده نوری با تأکید بر امر پیشگیری در راه‌اندازی این طرح در آسیب‌ پذیرترین قشر جامعه یعنی زنان سرپرست خانوار گفت: طی ۲ سال گذشته بیش از ۱۱ هزار نفر در تمام ابعاد سلامت فردی با حمایت وزارت بهداشت مورد بررسی قرار گرفتند.

وی با اشاره به همکاری مثبت وزارت جهاد کشاورزی و ایجاد مرکز کارآفرینی در ۴ استان کشور افزود: امسال نیز تا انتهای دولت نهم و با تخصیص بودجه در ۸ استان دیگر کشور نیز مراکز کارآفرینی ایجاد می‌شود.
وی ادامه داد: در سازمان مرکزی تعاون روستایی نیز برای تقویت ۳۰ تعاونی در ۲۲ استان کشور به تعامل رسیدیم که هم‌زمان با آن جشنواره‌هایی نیز در ۵ استان بزرگ کشور تبریز، مشهد، یزد، اصفهان و شیراز با همکاری این سازمان و با هدف ایجاد بازار فروش برای روستاهای محروم برپا می‌کنیم.

طبیب‌زاده نوری با اشاره به مشارکت سازمان آموزش و پرورش استثنایی کشور در راستای آموزش و تقویت مراکز خوداشتغالی دختران دارای معلولیت جسمی، تصریح کرد: در برنامه‌های امسال نیز آموزش و اشتغال دختران در اولویت قرار دارد.
وی سازمان امور عشایری را یکی از موفق‌ترین سازمان‌ها در زمینه همکاری با این مرکز دانست و ادامه داد:‌ مرکز امور زنان و خانواده به عنوان تنها مجموعه مشارکت کننده با این سازمان امسال نیز برنامه‌های گسترده‌ای در راستای پروژ‌ه‌های اشتغال‌زایی خواهد داشت.

طبیب‌زاده نوری درباره توافقات با وزارت دادگستری که طی آن سال گذشته۲۰ استان در ارتباط با مراکز مشاوره راه‌اندازی شد، افزود: ‌امسال نیز ۳۰ استان تحت پوشش این طرح قرار خواهد گرفت.

وی همچنین با اشاره به طرح‌های گسترده و سراسری با نیروی مقاومت بسیج اظهار کرد: یکی از مهم‌ترین کارهای انجام شده در کانون‌های بسیج، آموزش فنی و حرفه‌ای به اعضای بسیج و شروع کار در طرح مبارزه با محرومیت زدایی و فقر در کشور بود که با شیوه ستادهای پشتیبانی جنگی و تخصیص بودجه به آن انجام شد و امسال این طرح از ۴ استان به ۲۰ استان دیگر گسترش می‌یابد.

وی در زمینه توافق با وزارت تعاون با اشاره به عدم ارائه کامل گزارش این وزارتخانه، افزود: سال گذشته در طرح رحمت که شامل آموزش خانواده برای زنان است تعداد یک میلیون نفر آموزش دیدند که این طرح در کارخانجات برای زنان و مردان اجرایی شد که امسال نیز این کار تداوم خواهد داشت.

طبیب‌زاده نوری درباره تعامل وزارت آموزش و پرورش با این مرکز گفت: این تعامل به دو گونه تخفیف بودجه برای تجهیز مدارس به مسائل ورزشی در مقطع راهنمایی دختران و دیگری طرح آموزش خانواده با همکاری انجمن اولیا و مربیان در مدارس تهران بود.

وی ادامه داد: امسال نیز طی تماس‌هایی با معاونت پرورشی این وزارتخانه، یک دوره پایلوت آموزشی برای مربیان پرورشی مدارس با رویکرد دینی داشتیم که از برنامه‌های آتی نیز آموزش مهارت‌های زندگی با رویکرد دینی به مربیان پرورشی خواهد بود.

طبیب‌زاده نوری با اشاره به همکاری بسیار مثبت سازمان‌ها با این مرکز افزود: امسال نیز در بحث کلینیک‌های مشاوره، آموزش‌های فنی و حرفه‌ای و ورزش زنان زندانی در اولویت برنامه‌هاست.

وی همچنین به مناسبت سی‌امین سالگرد انقلاب اسلامی از همکاری وزارت آموزش عالی و بهداشت و درمان، با هدف شناسایی تمامی زنان اندیشمند و مبتکر در کل جهان اسلام و دعوت از این زنان به ایران و تقدیر و تجلیل از آنها هم‌زمان با دهه مبارک فجر را از برنامه‌های آتی این مرکز برشمرد.

طبیب‌‌زاده نوری از دیگر اقدامات این مرکز را تبیین و بررسی فعالیت‌های ۳۰ ساله انقلاب در امور زنان و جایگاه آنان طبق شاخص‌های مورد قبول این مرکز برشمرد و افزود: اقدام بزرگ دیگری که در دستور کار قرار دارد تهیه سند فرابخشی توانمندی زنان است که تا پایان امسال کار آن تمام می‌شود.

در پایان این نشست از ۱۱ کتاب رمان با‌ مضمون مادران شهدا، شکنجه و اسارت آنها در رژیم پهلوی و فعالیت‌های چشمگیر آنان در پیروزی انقلاب اسلامی رونمایی شد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش جفنگ استفاده می‌کند. درباره چگونگی پردازش داده‌های دیدگاه خود بیشتر بدانید.