برگزاری کارگاه نقد و بررسی لایحه حمایت از خانواده با حضور اعضای کمیسیون زنان تحکیم

کارگاه نقد لایحه حمایت از خانواده با حضور اعضای کمیسیون زنان دفتر تحکیم وحدت و جمعی از دختران دانشجوی دانشگاههای تهران و شریف برگزار شد. در این کارگاه زهره ارزنی، از فعالین زن و وکیل دادگستری نکات منفی و مثبت این لایحه را به بحث گذاشته و از شرکت کنندگان خواست ضمن بازخوانی متن لایحه نظراتشان را در خصوص مواد گوناگون آن بیان کنند.

زهره ارزنی ضمن تأکید بر این موضوع که مواد منفی این لایحه صرفا ماده ۲۳ و ۲۵ نیست، یادآور شد عدم ثبت ازدواج موقت، شرایط تشکیل مراکز مشاوره خانواده، غیرا الزامی کردن حضور مستشاران زن در دادگاه خانواده، طولانی شدن روند طلاق و قرار دادن حکم حبس برای زن و ولی وی در صورت ازدواج با فرد خارجی بدون اخذ اجازه از مراجع قانونی، از زوایای منفی دیگر این لایحه است.

در حاشیه این کارگاه که در هفته پایانی مرداد ماه برگزار شد، متن لایحه و بروشورهای تکثیر شده اعتراض به لایحه حمایت از خانواده در اختیار شرکت کنندگان و اعضای کمیسیون قرار گرفته و بحث هایی در خصوص چگونگی تداوم این اعتراضات صورت گرفت.

http://www.silenthalf.com/spip.php?breve337

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش جفنگ استفاده می‌کند. درباره چگونگی پردازش داده‌های دیدگاه خود بیشتر بدانید.