عربستان ممنوعیت ازدواج دختران زیر ۱۸ سال را بررسی می کند
شبکه خبری راصد به نقل از محمد العیسى وزیر دادگستری عربستان سعودی نوشت ، بدنبال انتقادات بین المللی شدیدی که ازدواج یک دختر هشت ساله با مردی ۴۸ساله برانگیخت، ریاض در صدد بررسی ممنوعیت ازدواج دختران زیر ۱۸ سال برآمد .
به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری زنان ایران “ایونا” و به نقل از این شبکه خبری عربستان ، العیسی در گفت وگو با روزنامه الشرق الاوسط اعلام کرد که بدون در نظر گرفتن مساله بلوغ، منع ازدواج دختران زیر ۱۸سال یکی از گزینه های مورد نظر این وزارتخانه است.
وی افزود ، دختران زیر ۱۸ سال قادر به کشیدن بار مسئولیت بخصوص پس از وضع حمل نیستند.
به گزارش راصد بسیاری از عالمان دینی عربستان از جمله شیخ عبد العزیز الشیخ مفتی این کشور ازدواج کودکان را تایید می کنند.
بر پایه این گزارش، برخی از خانواده های عربستانی به خاطر پول حاضرند ، دختران کم سن و سال خود را به ازدواج مردان سالمند و یا چندین برابر بزرگتر درآورند.
در هفته جاری یک مرد پنجاه ساله ساکن روستای عنیزه در عربستان با طلاق همسر هشت ساله اش موافقت کرد .
