زنان سرپرست خانوار روستایی وام ۱۵ میلیون‌ تومانی می‌گیرند

خبرگزاری فارس: مشاور امور بانوان وزیر جهاد کشاورزی از ارائه تسهیلات وام ۱۵ میلیون تومان به زنان سرپرست خانوار روستایی خبر داد.

به گزارش خبرنگار زنان فارس،‌ تهمینه دانیالی در نشست تخصصی طرح‌های مشترک مرکز امور زنان و خانواده ریاست جمهوری با جهاد کشاورزی گفت:‌ وزارت جهاد کشاورزی به منظور ارائه خدمات به زنان روستایی و گردش سرمایه توسط بانک کشاورزی به عنوان بانک عامل در روستاها تسهیلات ویژه‌ای را برای زنان سرپرست خانوار در نظر دارد.
دانیالی ابراز داشت:‌ در سال ۸۵، ۱۱میلیون نفر زن روستایی که ۱۶درصد جمعیت کشور را تشکیل می‌دهند و همچنین ۴میلیون و ۴۰۰هزار خانوار روستایی وجود داشتند که یک میلیون و ۵۰۰هزار نفر به صورت مستقیم در بخش کشاورزی فعالیت داشتند.
وی اضافه کرد:‌ بر اساس آمار سال ۱۳۸۰، ۱۷۵هزار زن سرپرست خانوار روستایی در کشور در بخش‌های مختلف کشاورزی، دامپروری و دامداری فعالیت می‌کنند.
دانیالی ابراز داشت:‌ دولت نهم به منظور حمایت دائم و همیشگی از زنان روستایی فعال، ‌ردیف بودجه‌ خاصی را برای تسهیلات اشتغال‌زایی به دختران و زنان در سال ۸۷ اختصاص داده است.
وی با بیان اینکه این بودجه در سال ۸۸ افزایش یافته گفت:‌ بر اساس تصویب طرح وام به زنان روستایی در اسفند ۸۷، حداکثر ۱۵۰میلیارد ریال تسهیلات با حداکثر ۷درصد بهره به زنان سرپرست خانوار روستایی اعطا می‌شود.
وی تصریح کرد: این بودجه در اختیار وزارت کار و امور اجتماعی است و ردیف بودجه‌ای ثابتی در این خصوص به وزارت جهاد کشاوری اختصاص داده شده است.
دانیالی تصریح کرد:‌ به زنان سرپرست خانوار روستایی طبق اعتبار تخصیص داده شده، ۱۰ تا ۱۵ میلیون تومان وام بر اساس اولویت و بررسی طرح‌های زنان سرپرست خانوار روستایی،‌ اعطا خواهد شد.
مشاور وزیر جهاد کشاورزی گفت:‌ ردیف بودجه‌ای که در نظر گرفته شده است هر سال ۲۰درصد افزایش خواهد یافت.
به گفته وی تاکنون ۲۲۸ اتحادیه تعاونی زنان روستایی در دولت نهم تشکیل شده است

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش جفنگ استفاده می‌کند. درباره چگونگی پردازش داده‌های دیدگاه خود بیشتر بدانید.