جلوه جواهری همچنان در حال بازجویی توسط وزارت اطلاعات است

جلوه جواهری همچنان در حال بازجویی توسط نیروهای وزارت اطلاعات است.این خبر را مینا جعفری یکی از وکلای جلوه جواهری می گوید.

جلوه جواهری از فعالان حقوق زنان که حدود ۲ هفته در انفرادی به سر می برده و به تازگی به بند عمومی منتقل شده است .به گفته جعفری مقامات قضایی هیچ اتهامی را به وی تفهیم نکرده اند و مدرک مستدل و منطقی برای محکومیت وی ندارند.

او می گوید:”براساس سخنان دادیار ویژه امنیت دادسرای انقلاب مشخص شد که جلوه جواهری همچنان در حال بازجویی توسط نیروهای وزارت اطلاعات است و اتهامات وارده به او عبارتند از اجتماع و تبانی بر ضد امنیت داخلی (ماده ۶۱۰ قانون مجلزات اسلامی) و فعالیت تبلیغی علیه نظام(ماده ۵۰۰ قانون مجازات اسلامی). ”

به اعتقاد جعفری جلوه جواهری در هیچ اجتماعی حضور نداشته و متاسفانه با اعمال زور و بدون وجود حکم قضایی توسط افرادی که خود را ماموران اطلاعات معرفی می کردند درمنزل دستگیر و به زندان اوین منتقل شده است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش جفنگ استفاده می‌کند. درباره چگونگی پردازش داده‌های دیدگاه خود بیشتر بدانید.