آخرین اخبار زندانیان سیاسی

کانون زنان ایرانی: جمعی از خانواده های زندانیان سیاسی با بر گزاری مراسم ختم قرآن برای آزادی عزیزان دربندشان دعا کردند و برای حضور در تحصن فردا صبح مقابل ساختمان دادستانی اعلام آمادگی کردند.

سه شنبه پنجم آبان ماه برای چندمین بار مراسم دعا برای آزادی زندانیان سیاسی برگزار شد. بیشتر خانواده های زندانیان سیاسی در این مراسم حضور داشتند.

خانواده ها دور هم جمع می شوند و با خواند قرآن و دعا ،آروز می کنند که عزیزان شان از زندان آزاد شوند.آنها بر اساس روال جلسه های گذشته پس از دعا گزارشی از وضعیت زندانیان سیاسی ارائه می دهند. هر کدام از خانواده ها تازه ترین خبر های دربند شده شان را می گویند و گاهی هم برای کنشی جمعی تصمیم گیری می کنند.

اما این بار جز خبررسانی و توضیح شرایط زندانیان،الهه مجردی همسر میردامادی از نحوه دستگیری شان در مراسم دعای کمیل گفت.همان مراسم

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش جفنگ استفاده می‌کند. درباره چگونگی پردازش داده‌های دیدگاه خود بیشتر بدانید.