ناپدید شدن ۵۸۲ زن و دختر از بومیان کانادا در ۴۰ سال گذشته

خبرگزاری بین المللی زنان ایران : یکی از نمایندگان لیبرال پارلمان کانادا با انتقاد از عکس‌العمل ضعیف دولت این کشور و با اشاره به ناپدید شدن ۵۸۲ زن و دختر از بومیان کانادا در ۴۰ سال گذشته، خواستار تشکیل گروه تحقیق برای بررسی این فاجعه ملی شد.

به گزارش خبرگزاری ایونا ، نماینده لیبرال پارلمان کانادا در مصاحبه‌ای مطبوعاتی با اشاره به عکس العمل ضعیف دولت این کشور و ناپدید شدن ۵۸۲ زن و دختر از بومیان کانادا طی ۴۰ سال گذشته با تجدید درخواست خود خواستار تشکیل یک گروه تحقیق و جستجو در خصوص آنچه وی به عنوان یک فاجعه ملی نام برد، شد.

وی که در کنفرانس مطبوعاتی در «وینی پگ» سخن می‌گفت، افزود: مردم، دولت را به دلیل عدم داشتن راهبرد جامعی در این خصوص سرزش می‌کنند، این در حالی است که بودجه ۱۰ میلیون دلاری که قرار بود به این امر اختصاص باید همچنان سرگذشت نامشخصی دارد. ما تاکنون اقدامی از سوی دولت در این رابطه ندیده‌ایم و منتظر اقدام جدی هستید.

در همین رابطه رئیس سابق انجمن زنان بومی کانادا نیز گفت که خانواده زنان کشته یا ناپدید شده هیچگونه حمایتی از سوی دولت نمی‌شوند.

«راسل» نماینده دیگر پارلمان کانادا نیز در همین زمینه اظهار داشت: اگر ۵۸۰ مرد سفیدپوست در این کشور ناپدید می‌شدند آیا پاسخ در همین حد بود و عکس العمل ما سکوت بود؟ در کجای دنیا چنین سابقه‌ای جود دارد؟ ۵۸۰ مورد قتل و یا ناپدید شدن اتفاق افتاده و ما یک گروه تحقیق ملی برای رسیدگی به آن نداریم.

براساس آخرین گزارشات تنها در سال گذشته ۶۲ نفر به فهرست کشته و یا ناپدید شدگان اضافه شده‌اند.

جامعه بومیان کانادا به دلیل فقر و فرهنگ خاص خود که بسیاری از آن محصول دوران سرکوب سفیدپوستان و سرخوردگی‌های اجتماعی است، جامعه‌ای پر از خشونت و بحران زده است. در این میان زنان و دختران قربانیان اصلی خشونت‌ها و معضلات اجتماعی هستند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش جفنگ استفاده می‌کند. درباره چگونگی پردازش داده‌های دیدگاه خود بیشتر بدانید.