آسیب مواد مخدردر زنان ۴ برابر مردان است

مهر: یک متخصص امور رفتاری با بیان این که آسیب مواد مخدر در زنان ۴ برابر مردان است گفت:کابوس های شبانه ،بی خوابی و پایین آمدن گلبول های سفید،ضعف سیستم دفاعی و ابتلا به بیماری های ویروسی ازعوارض اعتیاد بر روی زنان است.

مجید ابهری در گفتگو با خبرنگار مهر با بیان این که آسیب های مواد مخدر در زنان نسبت به مردان چندین برابر است گفت: در بررسی هایی که بر روی هزارو ۲۰۰ زن معتاد به مواد مخدر شیشه ،کراک و تریاک و ۲ هزار ۵۰۰ مرد معتاد به مواد یاد شده در بنیاد علوم رفتاری انجام شده مشخص شد که آثار تخریبی مواد مخدر در سیستم عصبی و دستگاه گردش خون زنان ۴ برابر مردان بوده و اعتیاد به مواد روان گردان باعث سکته قلبی،مغزی ، یائسگی زود رس ، از بین رفتن چربی پوست و ریزش مو در زنان می شود.

وی ادامه داد: از نگاه رفتاری مواد یاد شده باعث بروز پرخاشگری ،رفتارهای خشن و همین طور افسردگی و اضطراب می شوند که به همین نسبت در زنان بیشتر بروز پیدا می کند.

به گفته این آسیب شناس از دست دادن قدرت باروری و بروز رفتارهای خشن با فرزندان وتنبیه بدنی سخت آنها از آثار اعتیاد به این گونه مواد مخدر در زنان است .

ابهری با بیان این که کابوس های شبانه ،بی خوابی و پایین آمدن گلبول های سفید ، ضعف سیستم دفاعی و ابتلا به بیماری های ویروسی را از دیگر عوارض اعتیاد بر روی زنان برشمرد و گفت: هرچند بر روی مردان نیز این گونه عوارض به وجود می آید اما در دلیل سیستم بدنی خاص زنان اسیب تخریبی مواد مخدر بر آنها چند برابر مردان بوده و ادعاهایی مانند لاغری و آب کردن چربی های بدن ،باز شدن چین و چروکهای پوست و ایجاد انرژی برای فعالیت در زنان در اثر مصرف این مواد کاملا دروغ بوده و زنان نباید تحت تاثیر تبلیغات فریبنده و کاذب تولید کنندگان و عرضه کنندگان مواد مخدر را بخورند .

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش جفنگ استفاده می‌کند. درباره چگونگی پردازش داده‌های دیدگاه خود بیشتر بدانید.