انجمن زنان پژوهشگر تاریخ بر اهمیت امر پژوهش در کشور تاکید کرد

ایرنا:

انجمن زنان پژوهشگر تاریخ بر اهمیت امر پژوهش و ضرورت توجه به جایگاه پژوهش و پژوهشگران در کشور تاکید کرد.

در جلسه انجمن زنان پژوهشگر تاریخ که به مناسبت هفته پژوهش برگزار شد، ارتباط مستمر بامراکز و موسسه‌های پژوهشی دولتی و غیر دولتی بخصوص دانشگاهها و انجام پروژه‌های مشترک به عنوان برنامه‌های این انجمن به تصویب رسید.

تبادل فکری و همکاری با نشریه‌های تخصصی و فصلنامه‌های پژوهشی تاریخی، شناسایی و معرفی پایان نامه‌های برتر دانشجویی در گرایشهای مختلف وبرگزاری میزگرد زن در تاریخ ایران معاصر با حضور اساتید تاریخ و رشته‌های مرتبط در اسفند ماه سال جاری از دیگر برنامه‌های این انجمن خواهد بود.

بر اساس این گزارش، انجمن زنان پژوهشگر تاریخ در راستای تحقق مصوبات کمیته پژوهش با پژوهشگاه زنان و گروههای تاریخ و مطالعات زنان دانشگاه ” الزهرا” و نیز پژوهشگاه علوم انسانی و کتابخانه ملی و مرکز اسناد ملی گفت وگوهای اولیه را آغاز کرده است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش جفنگ استفاده می‌کند. درباره چگونگی پردازش داده‌های دیدگاه خود بیشتر بدانید.