وضعیت زنان سرپرست خانوار مهمترین مشکل زنان شهرستان بندرگز

وضعیت زنان سرپرست خانوار مهمترین مشکل حوزه زنان شهرستان بندرگز است .

دبیر کمیته امور بانوان و جوانان فرمانداری شهرستان بندرگز با اعلام این خبر گفت : وضعیت زنان سرپرست خانوار مهمترین مشکل حوزه زنان این شهرستان می باشد .

به گزارش خبرنگار خبرگزاری زنان ایران (ایونا) از گلستان ، شهربانو برهانی افزود : وجود ۱۳۵۰ نفر از زنان که تحت پوشش سازمان های حمایتی می باشند برازنده شهرستان کم جمعیت بندرگز نیست .

وی با اشاره به برخی از شرایط نامساعد زنان شهرستان بندرگز در زمینه های اقتصادی ، مدیریتی ، اجتماعی و همچنین مشکلات دختران بازمانده از تحصیل افزود : وضعیت بیکاری و اشتغال زنان و جوانان نیز از مشکلات مهم و قابل توجه حوزه زنان و جوانان است .

برهانی تصریح کرد : بخش اعظم مشکلات حوزه زنان شهرستان بندرگز به نیازهای که یک انسان باید از آن برخورد باشد بر می گردد .

وی اظهار داشت : وقتی چنین مشکلات حادی در شهرستان وجود دارد چگونه می توانیم از کمبود یا نبود فضاهای آموزشی ، فرهنگی ، ورزشی ، تفریحی و رفاهی برای زنان حرف بزنیم .

مشاور فرماندار بندرگز در امور بانوان در ادامه در بیان مشکلات زنان شهرستان در آستانه سفر رییس جمهور به استان گلستان افزود : نبود یا کمبود آموزش های لازم در حوزه های مختلف به ویژه حقوقی و اقتصادی و کمبود مکان های مشاوره برای زنان و جوانان از دیگر مشکلات حوزه زنان می باشد چرا که ظاهرا موجبات زمینه سازی آسیب های اجتماعی را برای آنان فراهم آورده است .

برهانی اضافه کرد : فضاهای مناسب برای فعالیت کانون ها و تشکل های غیر دولتی زنان در شهرستان وجود ندارد و امکانات و اعتبارات لازم در این زمینه نیست .

خبرنگار : شهریاری

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش جفنگ استفاده می‌کند. درباره چگونگی پردازش داده‌های دیدگاه خود بیشتر بدانید.