بی‌توجهی خانواده موجب انحراف جنسی نوجوانان است

سرمایه -الهه عصاریان: «عدم توجه خانواده‌ها به رفتارهای جنسی نوجوانان از عوامل مؤثر در بروز انحرافات جنسی آن‌ها است.»

محمود علمی، استاد دانشگاه آزاد تبریز در دومین کنگرهء سراسری آسیب‌شناسی خانواده که روز ۲۵ اردیبهشت ماه‌ در تالار بوعلی دانشگاه شهید بهشتی برگزار شد، گفت.به گفتهء او بسیاری از نوجوانانی که به عنوان مجرم جنسی در کانون اصلاح تربیت به سر می‌برند این موضوع را یکی از عوامل مؤثر در بروز انحرافاتشان دانسته‌اند.

او که براساس پژوهشش صحبت می‌کرد، گفت: «همهء نوجوانان مورد بررسی در خانواده عنوان کردند که هیچگاه در خانواده‌شان صحبتی در مورد روابط جنسی نمی‌شده و هیچ اطلاعاتی در زمینهء رفتارهای جنسی درست در خانواده به آن‌ها داده نشده است.»

این کارشناس ادامه داد: «علاوه بر این که آن‌ها در خانواده امنیت و آرامش نداشته و مورد محبت قرار نگرفته‌اند، ارزش و اهمیتی نیز به آن‌ها داده نشده است.»

به عقیدهء علمی زمانی که خانواده توانایی اجتماعی کردن کودکان و آموزش رفتارهای درست با آنان را ندارد باید منتظر بروز این آسیب‌های اجتماعی باشیم.»

در چهار روز برگزاری این کنگره ده نشست، پنج میزگرد، ۲۲ کارگاه آموزشی و ۳۰۰ مقاله به صورت پوستر ارایه می‌شود که دیروز چهار نشست و دو میزگرد آن برگزار شد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش جفنگ استفاده می‌کند. درباره چگونگی پردازش داده‌های دیدگاه خود بیشتر بدانید.