معاون سلامت وزارت بهداشت: آلودگی هوا یکی از عوامل مرده‌زایی در تهران است

معاون سلامت وزارت بهداشت اعلام کرد: آلودگی هوا یکی از عوامل مرده‌زایی در تهران است و متاسفانه گزارشهای مکرر ما به سازمان حفاظت محیط زیست حاکی از این است که روزهای زیادی از سال را در تهران در وضعیت خطرناک آلودگی هوا قرار داریم.

سید موید علویان در گفت و گو با خبرنگار اجتماعی فارس، افزود: رسیدگی به مسئله آلودگی هوا وظیفه وزارت بهداشت نیست و ما فقط وظیفه داریم گزارشهای لازم را در مورد خطرات ناشی از آلودگی هوا به سازمان حفاظت از محیط زیست و وزارت کشور ارائه کنیم و مرتبا این کار انجام می‌شود به طوری که طی ۳ ماه گذشته نیز تعداد زیادی از این گزارشها که حاکی از خطرات آلودگی هوا برای سلامت مردم است به مراجع مسئول ارائه کرده‌ایم.

وی ادامه داد:‌ وزارت بهداشت با معلول آلودگی هوا که بیماران هستند رو به روست و متاسفانه واقعیتهای موجود نشان می‌دهد به علت آلودگی هوا میزان مرده زایی، سرطان، بیماریهای قلب و عروق و سکته در تهران از میانگین کشوری بالاتر است و به خصوص در روزهایی که هوا ساکن است میزان این خطر به مراتب افزایش می‌یابد.

علویان گفت: مسئله آلودگی هوای تهران بیش از همه به آلودگی ناشی از خودروها مربوط است، مسئله‌ای که باید با اصلاح سیستم حمل و نقل شهری به صورت ریشه‌ای حل شود و اجرای طرحهایی مانند زوج و فرد کردن تردد خودروها و اعمال محدودیتهای تردد اگر چه ممکن است در کوتاه مدت حرکت مناسبی باشد ولی به مرور زمان اثر آن کم می‌شود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش جفنگ استفاده می‌کند. درباره چگونگی پردازش داده‌های دیدگاه خود بیشتر بدانید.