بالاترین نرخ بیکاری زنان مربوط به استان تهران است

مشاور استاندار تهران در امور بانوان نرخ بیکاری زنان استان تهران را ۲۲ درصد عنوان کرد و گفت: بر اساس آمارهای به دست آمده ، نرخ اشتغال زنان استان تهران در مقایسه با استان های دیگر ، بالاتر است.

فرحناز قندفروش در گفتگو با خبرنگار اجتماعی خبرگزاری مهر ، در مورد بالا بودن نرخ بیکاری زنان در استان تهران افزود: با توجه به شرایط ویژه استان و همچنین وضعیت اقتصادی و معیشتی زندگی مردم ، نیاز است که در هر خانواده ۲ نفر اشتغال داشته باشند ، به همین دلیل در تهران مراجعه کننده برای اشتغال در میان زنان بیشتر از استان های دیگر است اما در شهرهای دیگر زنان طالب کار نیستند.

وی خاطر نشان کرد: البته دلیل دیگر بالا بودن نرخ بیکاری زنان استان تهران ، عدم کار جدی در زمینه اشتغال زنان استان است که باید هرچه سریع تر اقدامات لازم در این رابطه صورت گیرد.

مشاور استاندار تهران در امور بانوان تاکید کرد: در سال جاری بحث اشتغال زنان استان تهران در اولویت برنامه های اشتغال قرار دارد به همین دلیل بودجه در نظر گرفته برای طرح های اشتغال زنان در سال جاری ۲ برابر مبلغ در نظر گرفته شد ، تخصیص یافت.

قندفروش گفت: تا کنون تمام مبلغ اعتبار اشتغال زنان به طور کامل جذب شده است و بزودی تسهیلات لازم در اختیار زنان برای اجرایی کردن طرح های ارائه شده قرار می گیرد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش جفنگ استفاده می‌کند. درباره چگونگی پردازش داده‌های دیدگاه خود بیشتر بدانید.