جهادکشاورزی مینودشت، ده دوره آموزشی برای بانوان روستایی برگزارکرد

مدیر جهادکشاورزی مینودشت گفت: در راستای افزایش درآمد روستائیان، این مدیریت ده دوره آموزشی برای بانوان روستایی برگزار کرد.

سید “حسن حسینی” روز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا، افزود: این دوره‌های آموزشی در یک ماه اخیر در روستای “ینقاق” این شهرستان برگزار شد و بانوان با حضور در کلاسها آموزش‌های لازم را فرا گرفتند.

او گفت: از شرکت‌کنندگان در این دوره‌های آموزشی آزمون کتبی گرفته شد که در صورت قبولی در آزمون برای آنان گواهینامه پایان دوره صادر ودر استفاده از تسهیلات بانکی در اولویت خواهند بود.

حسینی افزود: افزایش مهارت و آگاهی مروجین در مدیریت بر زنان روستایی و انتقال آموخته‌های خود با برپایی کلاسهای آموزشی و ترویجی به دیگر بانوان روستایی از اهداف برگزاری این دوره‌ها بوده‌است.

وی گفت: تا پایان سال‌جاری از سوی اداره ترویج و نظام بهره‌برداری این مدیریت، دوره‌های آموزشی کشاورزی و دامی مدیریت و برنامه‌ریزی، پرورش کرم ابریشم، قارچ خوراکی، انواع زراعت، پرورش گل وگیاه، مبارزه بیولوژیکی، واکسیناسیون طیور و دام، پرورش انواع ماهیان گرم آبی و سردآبی برای بانوان روستایی این شهرستان برگزار می‌شود.

شهرستان مینودشت با بیش از ‪ ۱۴۰‬هزارنفر جمعیت در شرق استان گلستان قراردارد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش جفنگ استفاده می‌کند. درباره چگونگی پردازش داده‌های دیدگاه خود بیشتر بدانید.