زنان آشپز در سراوان مدارس را تغذیه می کنند

کانون زنان ایران- زنان سروانی با تاسیس “آشپز خانه تعاونی” در شهرستان سراوان از توابع زاهدانف پذیرایی مراسم ادارات، همایش ها و نمایشگاهها را در دست گرفته اند. به گفته ثریا سید زاده، مدیر کانون فرهنگی اجتماعی سراوان از سال گذشته تاکنون حدود بیست زن بومی منطقه سراوان بعد از آموزش دوره آشپزی عضو آشپزخانه تعاونی شدند.

در حال حاضر دو آشپزخانه تعاونی در این شهرستان فعالیت دارد که قرار است از اوایل مهرماه سال جاری تغذیه تمام مدارس این منطقه را به عهده بگیرد به گفته سیدزاده زمینه اشتغالزایی برای زنان خود سرپرست در این منطقه با شروع چنین فعالیتی افزوده خواهد شد.

سیدزاده در ادامه با اشاره به پائین بودن ریسک پذیری زنان این منطقه گفت: متاسفانه گرایش زنان این منطقه به ایجاد تعاونی مستقل و ثبت اداری آن بسیار پائین است. زنان از رفتن به ادارات و ثبت تعاونی مستقل هراس دارند و ترجیح می دهند که خودشان تحت پوشش تعاونی های موجود باشند.

پائین بودن سطح سواد زنان این منطقه و ترس از پیدا نکردن بازار مناسب برای فروش محصولات از عمده دلایل عدم استقبال تاسیس تعاونی توسط زنان است که سیدزاده به آن اشاره کرد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش جفنگ استفاده می‌کند. درباره چگونگی پردازش داده‌های دیدگاه خود بیشتر بدانید.