نشست اعتراضی‌ به بازداشت مریم حسین‌خواه پنج شنبه برگزار می شود

سرمایه -نشست روزنامه‌نگاران در اعتراض به دستگیری مریم حسین‌خواه روزنامه‌نگار از ساعت سه تا پنج عصر پنجشنبهء این هفته ۲۱ آذرماه در محل انجمن صنفی روزنامه‌نگاران ایران برگزار می‌شود.

مریم حسین‌خواه، عضو انجمن صنفی روزنامه‌نگاران پیش از این با روزنامه‌های اعتماد، اعتماد ملی و سرمایه همکاری داشته است.

بدرالسادات مفیدی، دبیر انجمن صنفی روزنامه‌نگاران با اعلام خبر برگزاری این نشست می‌گوید: «جمعی از روزنامه‌نگاران در مکاتبه با هیات مدیرهء انجمن صنفی خواستار برگزاری این نشست شدند و در نهایت مقرر شد تا پنجشنبهء همین هفته این برنامه برگزار شود.»

او در ادامه به دیگر پیگیری‌های انجمن صنفی روزنامه‌نگاران اشاره می‌کند: «نامه‌ای خطاب به آیت‌الله شاهرودی رییس قوهء قضاییه نوشتیم و در آن نامه خواستار آزادی مریم حسین‌خواه شدیم. همان‌طور که در خبرها آمده قرار وثیقهء تعیین شده برای او یکصد میلیون تومان است که در ادامهء همین نامه از آیت‌الله شاهرودی خواستیم تا دست‌کم میزان وثیقه کاهش پیدا یا قرار وثیقه به قرار کفالت تغییر کند.»

مریم حسین‌خواه روزنامه‌نگاری که غالبا در حوزه‌های مـربـوط بـه زنـان _قلم می‌زد ۲۶ آبان ‌سال‌ جاری به جرم تشویش اذهان عمومی و نشر اکاذیب حدود یک ماه است که در بـنـد عـمـومی زندان زنان اوین به سر می‌برد.

انجمن صنفی روزنامه‌نگاران در بلوار کشاورز، خیابان کبکانیان، کوچهء هفتم واقع است

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش جفنگ استفاده می‌کند. درباره چگونگی پردازش داده‌های دیدگاه خود بیشتر بدانید.