وزیر زنان انگلیس به دلیل رانندگی بدون دقت ۳۵۰ پوند جریمه شد

ایونا: معاون حزب کارگر و وزیر زنان انگلیس به دلیل رانندگی بدون دقت و توجه کافی ۳۵۰ پوند معادل ۵۶۰ هزار تومان جریمه شد .

به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری زنان ایران ، به نقل از روزنامه انگلیسی “دیلی تلگراف “، “هریت هارمن ” رانندگی بدون دقت و توجه کافی را پذیرفته است.
بر اساس این گزارش هارمن علاوه بر جریمه ۳۵۰ پوندی دادگاه وی را به پرداخت مبالغ ۹۰ پوند اضافی نیز محکوم کرده است .

دیلی تلگراف همچنین نوشت که گواهینامه رانندگی وزیر زنان انگلیس سه بار سوراخ شده است .

دادگاه “وست‌مینستر ” اعلام کرد که جرم دوم هارمن یعنی مکالمه با موبایل در هنگام رانندگی لحاظ نشده است .

هارمن که معاون حزب کارگر انگلیس نیز هست پس از برخورد کوچکی که با یک ماشین پارک‌کرده داشت در کانون توجه پلیس قرار گرفت .

به همین دلیل پلیس برای وی به دلیل رانندگی بدون دقت کافی و استفاده از موبایل در هنگام رانندگی احضاریه‌ای ارسال کرد .

این روزنامه انگلیسی در ادامه نوشت: “بخش جرائم ویژه ” اسکاتلندیارد برای دادستانی درخواستی را فرستاد و بر اساس شواهد کافی وی به دادگاه احضار شد .

این گزارش تاکید می‌کند که این وزیر ۵۹ ساله انگلیسی به جای حضور در دادگاه فوق در جلسه کابینه انگلیس شرکت کرد .

بر اساس قانون انگلیس، رانندگی بدون دقت تا پنج هزار پوند به علاوه ۹ سوراخ بر روی گواهینامه و ممانعت از رانندگی جریمه دارد .

یکی از سخنگویان کابینه انگلیس اعلام کرد: خانم هارمن به طور کامل حکم دادگاه را درباره خود پذیرفته است .

خانم هارمن هفت روز فرصت دارد تا جریمه ۳۵۰ پوندی که معادل ۵۶۰ هزار تومان است را بپردازد .

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش جفنگ استفاده می‌کند. درباره چگونگی پردازش داده‌های دیدگاه خود بیشتر بدانید.