شعب بانکی خاص زنان افزایش می یابد
خبرگزاری بین المللی زنان “ایونا” : رییس روابط عمومی بانک ملی با بیان اینکه برای اولین بار در کشور شعبی خاص بانوان در مشهد ، رشت و اصفهان تاسیس شده است گفت: برنامه ریزی دقیقی برای این شعب انجام شده و همه خدمات مورد نیاز بانوان در امر بانکی در این شعب ارائه می شود.
به گزارش خبرگزاری زنان ، حسین دشتی ، ادامه داد : همه کادر شعب بانوان ، از رییس تا نگهبان ، همه زن هستند طراحی این شعب با توجه به سلایق بانوان است و تسهیلات ویژه بانوان از سایر شعبه ها زودتر صورت می گیرد .
دشتی استقبال از این شعب را بسیار خوب ارزیابی کرد و افزود : در جهان اسلام هم این شعب سر و صدا ایجاد کرده است و از کشورهایی مانند مصر و ایالات متحده عربی برای تهیه گزارش آمدند. آیت الله علم الهدی در مشهد ، آیت الله قربانی در رشت و حضرت آیت الله طباطبایی در اصفهان به شدت استقبال کردند و عطش خواسته های زنان مسلمان می دانستند که بانک ملی جواب داده است.
وی درباره جوسازی علیه بانک ملی و شایعه جداسازی گفت : سبد خدمات ما در ۳۵۰۰ واحد به مردم ارائه می شود . بطور مثال ما در مشهد بیش از ۱۲۰ شعبه داریم و دو شعبه نمادین هم در آینده برای زنان می گذاریم .
رییس روابط عمومی بانک ملی ، در پایان از احداث شعب زنان در استان های دیگر خبر داد .
