در راستای کشف چگونگی رشد سرطان پستان ثابت شد: وجود بیش از حد پروتئین رشد اپیدرمال انسانی در سلول‌های سرطانی تحت شرایط استرس‌زا

ایسنا – محققان مرکز سرطان نیوجرسی اعلام کردند در مسیرهای بیولوژیکی که در درمان سرطان پستان به کار می‌رود، حضور پروتئین EHR2 مثبت ثابت شده است.

به گزارش سرویس پژوهشی ایسنا، منطقه علوم پزشکی تهران، محققان مرکز سرطان نیوجرسی مطالعه‌ای را بر روی حضور پروتئین HER2 که یک پروتئین رشد اپیدرمال انسانی است، به انجام رساندند و نقش آن را در رشد سرطان پستان و نتایج ضعیف کلینیکی و شیمی درمانی بررسی کردند.

این پژوهش که به سرپرستی دکتر فرد لوزی از آزمایشگاه دکتر واسیلیکی کارانتزا به انجام رسید، نشان داد تحت شرایط استرس زا حضور بیش از حد HER2 موجب کاهش در اتوگافی می‌شود.

طبق این گزارش اتوگافی یک فرآیند چرخه انرژی است که به سلول‌ها برای بقا کمک می‌کند، اما تحت شرایط خاص می‌تواند منحرف شده و به تشکیل تومورها منجر شود.

اصولا یک کاهش در این فرایند می‌تواند از توانایی یک سلول برای بقا بکاهد، البته مدل‌های آزمایشگاهی و ژن‌ها نشان می‌دهد این سلول‌ها با تغییر دادن منبع انرژی خود سعی در جبران این کمبود انرژی دارند، بنابر این تغییرات ایجاد شده موجب رشد سرطان در افراد می‌شود و بدن را نسبت به استفاده از شیمی درمانی خنثی می‌کند.

در این رابطه دکتر لوزی گفت: کشف مسیرهای تغییردهنده این چرخه می‌تواند گامی مهم در کمک به دانشمندان برای کشف چگونگی رشد سرطان پستان باشد که در نتیجه می‌توان به درمان‌های کاربردی‌تر در این رابطه دست یافت.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش جفنگ استفاده می‌کند. درباره چگونگی پردازش داده‌های دیدگاه خود بیشتر بدانید.