مدیر کل امور فرهنگی وزارت علوم : تفکیک جنسیتی در دانشگاه ها خود سرانه است
شهرزادنیوز: تفکیک جنسیتی در دانشگاه علامه و چند دانشگاه دیگر خودسرانه است. دغدغه دولت “اسلامی شدن دانشگاه ها” است و نه “تفکیک جنسیتی”.
جلیل دارا، مدیرکل امورفرهنگی وزارت علوم، در گفتگو با خبر آنلاین، دررابطه با اجرای طرح تفکیک جنسیتی در دانشگاه علامه و چند دانشگاه دیگر، همچنین تصریح کرد که هدف دولت رعایت حجاب و عفاف در دانشگاه ها، احداث پردیس دخترانه برای دانشجویان و بازنگری متون علوم انسانی است که در راستای مصوبات شورای عالی انقلاب فرهنگی است و در حال حاضر سرفصلها و کتابهایی در حال تدوین است و به لحاظ محتوا نیز شوراهایی ایجاد شده است.
وی در حالی “تفکیک جنسیتی دانشگاه ها” را عملی خود سرانه دانسته و اجرای آن را از جمله در دانشگاه علامه طباطبایی “تصمیم شخص رئیس” دانشگاه عنوان کرده کرده است که، به گزارش خبر آنلاین، در چند دانشگاه علوم پزشکی هم این طرح تصویب شده و در آستانه اجراست.
