معاون دادستان در امور زندانها: جرم ۵۰ درصد زنان زندانی ، مواد مخدر است

معاون دادستان در امور زندانها گفت: در حال حاضر ۷ درصد زندانیان کشور را زنان تشکیل می دهند.

محمود سالارکیا در گفتگو با خبرنگار اجتماعی خبرگزاری مهر گفت : بررسی ها نشان می دهد در حال حاضر از بین ۱۴۳ هزار زندانی در کشور حدود ۷ درصد را زنان تشکیل می دهند.

وی با بیان اینکه بیشترین زنان نگهداری شده در زندانها به دلیل جرایم مواد مخدر در زندانها بسر می برند ، گفت: در حال حاضر حدود ۵۰ درصد زندانیان زن در رابطه با مواد مخدر و اعتیاد هستند که این آمار در چند سال اخیر برای زنان بی سابقه بوده است.

سالارکیا تصریح کرد : علاوه بر اعتیاد، محکومیتهای مالی، مسائل منکراتی ، جرایم علیه اموال و سرقت بیشترین جرایم زنان را تشکیل می دهد.

معاون دادستان در امور زندانها با بیان اینکه اکثر زنان زندانی در سن جوانی قرار دارند ، افزود: زنان سن بالا در میان محکومان به ندرت مشاهده می شود.

وی همچنین خاطر نشان کرد : در حال حاضر ۸۱۰ نفر از مجموع ۲۳ هزار مددجوی استان تهران را زندانیان زن تشکیل می دهد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش جفنگ استفاده می‌کند. درباره چگونگی پردازش داده‌های دیدگاه خود بیشتر بدانید.