جشنواره بین‌المللی دانشجویی طب تولیدمثل در یزد برگزار می‌شود

جشنواره بین‌المللی دانشجویی طب تولید مثل در روزهای هفتم و هشتم دی ماه به مناسبت پانزدهمین سالگرد تولد اولین نوزاد آزمایشگاهی در ایران و در سال خوش آمدگویی به یزد برگزار می‌شود.

دکتر عباس افلاطونیان دبیر علمی جشنواره در گفت‌وگو با خبرنگار «بهداشت و درمان» خبرگزاری دانشجویان ایران، یکی از انگیزه‌های برگزاری این جشنواره را بها دادن به دانشجویان در تحقیقات اعلام کرد و افزود: مجوز برگزاری و اطلاع‌رسانی این جشنواره در داخل و خارج کشور از حدود دو سال پیش گرفته شده است.

وی موضوعات مقالات ارسالی به این جشنواره را شامل بررسی زوجهای نابارور، ناباروری و درمان آن، جلوگیری از بارداری، ژنتیک تولید مثل، سلولهای بنیادی، ایمونولوژی، تولید مثل، افزایش سن باروری، اهدا تخمک و جنین و آندولوژی بیان کرد و در ادامه گفت: تا کنون ۴۲ طرح به کمیته اجرایی جشنواره ارسال شده که به ۵ طرح برتر جایزه تعلق خواهد گرفت.

افلاطونیان ادامه داد: در این جشنواره ۱۰ مهمان خارجی از جرگه پزشکان و دانشمندان و ۲۰۰ پزشک و دانشجوی ایرانی حضور دارند.

دبیر علمی این جشنواره در ادامه تصریح کرد: همچنین دو کارگاه علمی دو روز قبل از جشنواره در روزهای ۵ و ۶ دی ماه در زمینه انجماد جنین و تزریقات میکروسکوپی برگزار خواهد شد.

لازم به ذکر است: مرکز تحقیقاتی و درمانی ناباروری یزد در سال ۱۳۶۸ تاسیس شد که هم اکنون نیز به عنوان یکی از مراکز مهم تحقیقاتی و ناباروری کشور محسوب می‌شود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش جفنگ استفاده می‌کند. درباره چگونگی پردازش داده‌های دیدگاه خود بیشتر بدانید.