زنان پلیس برای بررسی صحنه‌های جنایی آموزش می بینند

فرمانده دانشگاه علوم انتظامی گفت: با توجه به نیازهای خاص پلیس، از فارغ‌التحصیلان زن در بازرسی‌ها و در صحنه‌های جنایی استفاده می‌شود.

به گزارش خبرگزاری “مهر”، سردار محمد رفیع رفیعی‌ نیا فرمانده دانشگاه علوم انتظامی امروز در جمع خبرنگاران با اعلام این خبر گفت: در حال حاضر دانشگاه علوم انتظامی با ۳۱ رشته و ۴۹ گرایش در ۷ دانشکده و یک مجتمع آموزش عالی کوثر دانشجو می‌پذیرد.

وی درمورد چگونگی لباس پلیس زن گفت: با برسی ها و مطالعاتی که صورت گرفت به این نتیجه رسیدیم که چادری شبیه به عبا تهیه شود.

فرمانده دانشگاه علوم انتظامی تصریح کرد: در ابتدا، بحث نبود محل مناسب در پوشش زنان پلیس برای نصب درجه‌های آنها مطرح بود که در صورت تایید استفاده از چادرهای شبیه عبا، درجه پلیس زن نیز همانند مردان بر روی شانه‌هایشان قرار خواهد گرفت.

سردار رفیعی‌نیا با اشاره به تحصیل۴۰۰ پلیس زن در مجتمع آموزش عالی کوثر گفت: با توجه به نیازهای خاص پلیس، از فارغ‌التحصیلان زن در بازرسی‌ها و در صحنه‌های جنایی استفاده می‌شود.

وی تصریح کرد: دانشجویان دختر مجتمع آموزش عالی کوثر در صورت نداشتن گواهینامه دفاع شخصی از نظر نیروی انتظامی، فارغ‌التحصیل محسوب نمی شوند و مدرک آنها تنها از سوی وزارت علوم به رسمیت شناخته می شود.

فرمانده دانشگاه علوم انتظامی با اشاره به اینکه سالانه تعدادی دانشجو از طریق کنکور سراسری جذب این دانشگاه می شود ، خاطر نشان کرد: امسال سهمیه در نظر گرفته شده ۴۱۰ مرد و ۹۰ زن است که از بین پذیرفته شدگان کنکور سراسری جذب می شوند.

به گفته وی از سال آینده فارغ ااتحصیلان مقاطع بالاتر از دیپلم به استخدام ناجا در می آیند.

سردار رفیعی‌نیا تعامل پلیس ایران با سایر کشورها را یاد آور شد و اظهار داشت: هم اکنون با چند کشور از جمله افغانستان، ایتالیا و انگلستان در بحث مواد مخدر ارتباط داریم.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش جفنگ استفاده می‌کند. درباره چگونگی پردازش داده‌های دیدگاه خود بیشتر بدانید.