در شهرستان کرج :فقر آهن دانش آموزان دختر جبران می شود

طرح ۲ مرحله ای کاهش اثرات ناشی از فقر آهن در دبیرستانهای دخترانه ناحیه یک شهرستان کرج اجرا می شود.

مدیر آموزش و پرورش شهرستان کرج به خبرنگار اجتماعی خبرگزاری مهر در کرج گفت: این طرح با هدف جلوگیری از ابتلای دختران نوجوان به کم خونی ناشی از فقر آهن در قالب طرح ۲ مرحله ای آهن یاری به اجرا درآمده است.

حسن جمالی افزود: در مرحله اول طرح، مربیان ویژه ای درخصوص خطرات فقرآهن و چگونگی جلوگیری از ابتلا به آن در مدارس دخترانه اطلاع رسانی کردند و در مرحله دوم قرص های آهن بین دانش آموزان این مدارس توزیع می شود.

وی خاطر نشان کرد: در این مرحله ۷۵ هزار قرص آهن بین دانش آموزان مقطع متوسطه توزیع می شود و قرص ها با نظارت مربیان به صورت هفته ای یک قرص مصرف می شود.

مدیر آموزش و پرورش شهرستان کرج یادآور شد: به منظور آموزش صحیح و مصرف درست قرص ها و پیشگیری از خطرات احتمالی ، یک دوره آموزش برای مروجین این طرح در سطح مدارس ، اجرا شد و مسئولان نسبت به اجرای طرح توجیه هستند.

جمالی ، علت انتخاب این گروه سنی را ، جهش رشد نوجوانی در این دوره دانست و اظهار امیدواری کرد: با اجرای این طرح فقر آهن که معضل بیشتر دختران ایرانی است با برنامه ریزی صحیح و علمی ریشه کن شود.

ناحیه یک شهرستان کرج بیش از یکصد و ۲۰ هزار دانش آموز دارد که حدود نیمی از آنان را دانش آموزان مقطع دبیرستان و بیش از نیمی از این تعداد را دختران تشکیل می دهند

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش جفنگ استفاده می‌کند. درباره چگونگی پردازش داده‌های دیدگاه خود بیشتر بدانید.