حضور رانندگان زن در ناوگان حمل و نقل عمومی تهران

رانندگان زن متقاضی تا پایان اردیبهشت ماه جاری می‌توانند در ناوگان حمل و نقل عمومی تهران ، برای جابجایی مسافران خانم شرکت داشته باشند.

به گزارش خبرگزاری مهر ، مدیرعامل شرکت واحد اتوبوسرانی تهران و حومه با اعلام این خبر گفت: تفکیک مسافران خانم و آقا در مینی‌بوس‌ها میسر نیست ، لذا درصدد برآمدیم این فرصت را در اختیار بانوان قراردهیم تا در جابجایی مسافران خانم مشارکت داشته باشند.

مهندس محمد احمدی بافنده تصریح کرد: در مسیرهایی که تعداد مسافران خانم در حد مطلوب قرار دارد ، رانندگان خانم با خودروهای ون مسافران را جابجا می کنند.

وی خاطرنشان کرد: بانوان با خریداری خودرهای ون از شرکت‌های خصوصی و با استفاده از تسهیلاتی که در نظر گرفته شده است ، می‌توانند با شرکت واحد اتوبوسرانی همکاری داشته باشند.

احمدی بافنده تصریح کرد: پرداخت حداکثر تا ۸ درصد از سود تسهیلات بانکی به ازای هر دستگاه خودرو و حداکثر تا سقف ۵۰ میلیون ریال برای ۱۵هزار دستگاه خودرو جمعی ون ، از تسهیلاتی است که تامین اعتبار شده است.

مدیرعامل شرکت واحد اتوبوسرانی همچنین گفت: با گرفتن مجوز از شورای شهر تهران ، سریعا از طریق درج آگهی در جراید برای جذب افراد متقاضی اقدام خواهد شد.

وی خاطرنشان کرد: ون ، خودرو سواری است. لذا بانوان تنها با داشتن شرایطی که راهنمایی و رانندگی برای رانندگان اعلام کرده است می ‌توانند همکاری خود را شروع کنند.

احمدی بافنده تصریح کرد: مالکان ۲۵۰هزار خودرو ناوگان عمومی و خصوصی فرسوده نیز می ‌توانند پرداخت تا ۷ درصد سود تسهیلاتی بانکی به ازای هر دستگاه خودرو و حداکثر تا سقف ۵۰ میلیون ریال ، خودروهای خود را تحویل و خودروهای دوگانه ‌سوز یا ون دریافت کنند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش جفنگ استفاده می‌کند. درباره چگونگی پردازش داده‌های دیدگاه خود بیشتر بدانید.