در مشهد دو مرکز پیشگیری و ترک اعتیاد بانوان راه اندازی می شود
دبیرکل ستاد مبارزه با ستاد مواد مخدر گفت: دو مرکز پیشگیری از اعتیاد و زیان کاهی (DIC) و مرکز اعتیاد (TC) ویژه زنان در مشهد راه اندازی می شود.
دکتر فدا حسین مالکی در گفتگو با خبرنگار اجتماعی خبرگزاری مهر در مشهد ، افزود: ۴۰ میلیون تومان برای ساخت یا تجهیز مرکز پیشگیری از اعتیاد و زیان کاهی (DIC) و ۱۰۰ میلیون تومان نیز برای ساخت یا تجهیز مرکز ترک اعتیاد (TC) زنان هزینه می شود.
دبیرکل ستاد مبارزه با مواد مخدر همچنین از اختصاص ۳۰ میلیون تومان برای بازسازی و مناسب سازی مرکز بستری سرپایی معتادان خبر داد و اظهار داشت: این مرکز در مجاورت مرکز TC مشهد قرار دارد و علاوه بر این مبلغ ۱۰ میلیون تومان نیز برای کمک به معتادان بی بضاعت از جمله خوراک و پوشاک آنها صرف می شود.
وی با اشاره به مشکلات موجود بر سر راه تامین متادون در مشهد گفت: با توجه به اینکه تامین متادون برای معتادان به عهده دانشگاه علوم پزشکی است اما متاسفانه تاکنون ناهماهنگی بین بخشی در این راستا مشکلاتی ایجاد کرده بود که هم اکنون مقرر گردید متادون به اندازه کافی در اختیار بهزیستی قرار گیرد
