۷۰ درصد دانش‌آموختگان بخش کشاورزی را زنان تشکیل می‌دهند

سهم زنان در عرصه‌های مدیریتی کشور سه درصد و در دنیا ۱۵ درصد است.

به گزارش خبرنگار کشاورزی ایسنا، دکتر تهمینه دانیالی ـ مدیرکل دفتر امور زنان روستایی و عشایری وزارت جهاد کشاورزی ـ در بازدید از استان قزوین گفت: با توجه به این که فعالیت زنان در عرصه مدیریت به ساختارهای جامعه و نوع تفکر مدیران ارشد کشور برمی‌گردد، امیدورایم تا پایان برنامه چهارم توسعه سهم زنان به ۱۰ درصد برسد.

وی تعداد زنان روستایی ایران را حدود ۱۰ میلیون نفر ذکر کرد و گفت: چهار میلیون و ۳۰ هزار نفر از این تعداد بهره‌بردار بخش کشاورزی هستند. هم‌چنین ۷۰ درصد دانش‌آموختگان بخش کشاورزی را زنان تشکیل می‌دهند.

دانیالی خاطرنشان کرد:زیرساخت‌ها به گونه‌ای باید طراحی شود که مردم تمایل و گرایش به بخش کشاورزی داشته باشند.

مدیرکل دفتر امور زنان روستایی و عشایری وزارت جهاد کشاورزی، آموزش و ترویج زنان روستایی و عشایری را در کشور ضروری دانست و افزود: از ابتدای امسال ۴۰ میلیارد ریال اعتبار برای گسترش فعالیت‌های امور زنان در وزارت جهاد کشاورزی هزینه شده که این رقم تا ۸۰ میلیارد ریال قابل افزایش است.

او تصریح کرد: هم‌چنین از محل اعتبارات ویژه ریاست جمهوری ۱۰ میلیارد ریال نیز برای اجرای طرح‌های ترویجی و آموزشی زنان روستایی اختصاص یافته است.

رییس سازمان جهادکشاورزی استان قزوین نیز در این جلسه گفت: زنان روستایی به لحاظ وظایف و مسوولیت‌هایی که در محیط روستا دارند باید آموزش‌های لازم را فرا بگیرند.

نظامعلی درگی افزود: بعد از پیروزی انقلاب اسلامی با ارایه آموزش‌های ترویجی و علمی دانش و فرهنگ زبان روستایی ارتقاء یافته است.

وی اظهار کرد: ۸۰ هزار خانوار روستایی در استان قزوین فعالیت می‌کنند که ۶۷ درصد زنان روستایی باسواد هستند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش جفنگ استفاده می‌کند. درباره چگونگی پردازش داده‌های دیدگاه خود بیشتر بدانید.