میزان مشارکت زنان در فعالیتهای اجتماعی بیشتر از آمار ارایه شده درسرشماری است

کارشناس روابط بین‌الملل مرکز آمار ایران گفت: میزان مشارکت زنان در فعالیت‌های اجتماعی بیشتر از آمار ارایه شده از سوی سرشماری عمومی نفوس و مسکن است.

” رضا عزیز پور ” روز شنبه در حاشیه نخستین سمینار منطقه‌ای آموزش مفاهیم رویکرد جنسیتی در سرشماری نفوس و مسکن در کرمانشاه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: میزان مشارکت زنان در سرشماری عمومی نفوس و مسکن سال ‪ ۷۵‬تنها ‪ ۱۴‬درصد بود.

وی گفت: این رقم بسیار کمتر از نرخ واقعی است و این بدلیل نبود رویکرد جنسیتی در سرشماری‌ها است که این مشکل باید در سرشماری سال ‪ ۸۵‬رفع شود.

عزیزپور تصریح کرد: اعلام نرخ واقعی مشارکت زنان در فعالیت‌های اقتصادی و اجتماعی یکی از اهداف مهم سرشماری عمومی نفوس و مسکن سال ‪ ۸۵‬است.

وی گفت: بسیاری از مردم به دلیل مسائل فرهنگی اطلاعات دقیقی از وضعیت مشارکت زنان در سرشماری‌ها ارائه نمی‌کنند و این کارشناسان آموزش دیده هستند که می‌توانند این مشکل را برطرف کنند.

وی حساس‌سازی مردم نسبت به نرخ مشارکت زنان ، تغییر دیدگاه جامعه نسبت به مفاهیم جنسیت، دستیابی به آمار و اطلاعات یکسان در خصوص نرخ مشارکت زنان در وزارتخانه‌ها و دستگاه‌های اجرایی و آموزش دست اندرکاران طرح سرشماری را از اهداف برگزاری سمینار آشنایی با رویکرد مفاهیم جنسیتی عنوان کرد.

وی گفت: کشور به پنج منطقه تقسیم شده که نظیر این سمینار در هر یک از مناطق کشور نیز برگزار می‌شود.

وی گفت: در سرشماری عمومی نفوس و مسکن سال ‪ ۸۵‬حدود ‪ ۱۷۰‬هزار نفر در رده‌های مختلف در کل کشور همکاری دارند.

در این سمینار معاونان و کارشناسان آمار استان‌های کرمانشاه، کردستان، همدان ،ایلام، لرستان و خوزستان به مدت سه روز با مفاهیم رویکرد جنسیتی در سرشماری‌ها آشنا می‌شوند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش جفنگ استفاده می‌کند. درباره چگونگی پردازش داده‌های دیدگاه خود بیشتر بدانید.