یک پزشک متخصص زنان در کرمانشاه: نیمی از حاملگیها ناخواسته است

یک پزشک متخصص زنان گفت: بر اساس بررسیهای انجام شده نیمی از حاملگی‌ها در کشور و استان کرمانشاه ناخواسته است.

“انیس نانکلی” روز شنبه در گفت وگو با خبرنگار ایرنا افزود: حاملگی‌های ناخواسته مهمترین علت سقط جنین در کشور و استان است.

وی گفت: اکنون حدود ‪ ۱۰‬تا ‪ ۱۵‬درصد حاملگی‌ها در استان کرمانشاه به سقط جنین خود به خودی منتهی می‌شود که برابر با میانگین کشوری است، اما از میزان سقطهای غیرقانونی آماری در دست نیست.

وی بدون ذکر آماری از میزان سقط جنین در استان افزود: سقط جنین اگر در شرایط مناسب و قانونی انجام شود، عوارض چندانی ندارد اما مشکل در سقطهای غیرقانونی است که باید کانون توجه قرار گیرد.

وی گفت: سقطهای غیر قانونی که در شرایط غیر بهداشتی و در مراکزی که صلاحیت انجام این کار را ندارند انجام می‌شود می‌تواند منتهی به سقطهای عفونی شود که گاه مرگ مادر را به دنبال دارد.

وی عفونت، خونریزی، نیاز به تزریق خون، سوراخ شدن رحم و مرگ مادر را از عوارض سقطهای غیرقانونی عنوان کرد.

این پزشک متخصص تاکید کرد: همواره پیشگیری بهتر از درمان است و با استفاده از روشهای موثر پیشگیری از بارداری می‌توان سقط جنین را به حداقل رساند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش جفنگ استفاده می‌کند. درباره چگونگی پردازش داده‌های دیدگاه خود بیشتر بدانید.