رییس‌انجمن زنان پژوهشگرتاریخ: اصلاحات برون‌زاودرون‌زا مشکل زنان راحل نمی‌کند

رییس انجمن زنان پژوهشگر تاریخ با تاکید بر این که اصلاحات برون‌زا و درون‌زا مشکل زنان را حل نمی‌کند، گفت: اصلاحات برون‌زا باعث تشدیدفضا می‌شود و اصلاحات درون‌زا نیز تحرک لازم برای استفاده از ظرفیت‌های موجود به منظور تغییر وضعیت زنان را ندارد.

به گزارش ایونا، “فخرالسادات محتشمی پور” در نشست این‌انجمن و در تشریح وضعیت زنان در جهان امروز، گفت: دسترسی زنان به چهار عنصر قدرت، ثروت، منزلت و اطلاعات هم اکنون بسیار کم است.

به‌گفته‌وی، دلیل عدم دسترسی‌زنان به‌این چهارعنصر،فرهنگ عمومی مردسالاراست که زن را جنس دوم می‌داند و قرائت‌های مختلف ازادیان به‌این امر کمک می‌کند.

رییس‌انجمن زنان پژوهشگر تاریخ ، گفت که جهان اسلام نسبت به اقدامات بین -المللی در زمینه رفع تبعیض علیه زنان، نگاه مثبت نداردواین به‌دلیل رفتار استعماری غرب درسال‌های گذشته‌بوده‌است و این به‌این دلیل ذهنیت منفی ومقاومت نسبت به اقدامات بین‌المللی از سوی جهان اسلام انجام می‌شود.

وی گفت: یکی ازمشکلات جامعه زنان این است که طبقه روشنفکر نتوانسته است ارتباط منطقی با بدنه جامعه زنان برقرار کند و سطح زنان را بالا ببرد.

وی تصریح کرد : عدم استقلال اقتصادی زنان ، عدم دسترس به قدرت حاکمه ، عدم باور به مثبت بودن حضور در قدرت در بین زنان و نبود قدرت چانه‌زنی از دیگر مشکلات فراروی زنان است.

محتشمی‌پور یکی دیگرازمشکلات زنان در جهان اسلام را عدم ارتباط با یکدیگر و نبود شبکه منسجم زنان مسلمان در سراسر جهان اعلام کرد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش جفنگ استفاده می‌کند. درباره چگونگی پردازش داده‌های دیدگاه خود بیشتر بدانید.