بیسوادی مهمترین مشکل زنان آذربایجان غربی است

با توجه به پژوهش های انجام شده در خصوص مشکلات و معضلات زنان ، بیسوادی از عمده ترین مشکلات و معضلات زنان استان آذربایجان غربی است .

به گزارش ایونا ، طیبه صفایی مشاور استاندار آذربایجان غربی در امور بانوان در گفتگو با خبرنگار ایونا با اعلام این مطلب افزود : با توجه به پژوهش های انجام شده در خصوص مشکلات و معضلات زنان ، بیسوادی از عمده ترین مشکلات و معضلات زنان استان میباشد که ناموفق بودن مسئله سوادآموزی در بین دختران و زنان روستایی و عشایری از دلایل بالا بودن آن است.

به گفته وی وجود مشکلات فرهنگی و نگرشهای سنتی ، صعب العبور بودن راه ها و کمبود اعتبارات از مهمترین علت های بالا بودن بی سوادی در بین زنان استان است .

وی با اعلام اینکه میزان با سوادی زنان استان آذربایجان غربی رتبه بیست و ششم را به خود اختصاص داده است گفت : این رقم در شان استان ما نیست که تمامی دستگاه ها باید با همکاری هم در زمینه ارتقاء سطح فرهنگی روستائیان ، تقویت ایجاد اعتماد و باور بینی آنان ، به رفع این معضل اجتماعی اقدام کنند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش جفنگ استفاده می‌کند. درباره چگونگی پردازش داده‌های دیدگاه خود بیشتر بدانید.