مدیر کل دفتر امور بانوان وزارت کشور : درصدد تدوین دایرهالمعارف زنان ایرانی هستیم
مشاور وزیر و مدیر کل دفتر امور بانوان وزارت کشور از برگزاری جشنواره و نمایشگاه «زنان نامآور و نوآور» خبر داد که با حضور تمامی استانها در سه استان قزوین، کرمان و چهارمحال و بختیاری به عنوان استانهای میزبان در طول هفته دولت برگزار میشود.
به گزارش گروه خانواده خبرگزاری زنان ایران “ایونا” ، دکتر فرشته ساسانی در نشست خبری جشنواره «زنان نامآور و نوآور» در هفته دولت که صبح امروز در وزارت کشور برگزار شد، در مورد اهداف این جشنواره، گفت: ارائه تصویری والا از توانمندیهای زنان در سطوح مختلف زنان شهری، روستایی، شاغل، خانهدار، متخصص و فاقد تخصص، سالم، بیمار، معلول، اسیر و زندانی از جمله اهداف این جشنواره به شمار میرود.
به گفته وی، افزایش اعتماد به نفس در زنان، در راستای افزایش مسوولیت پذیری آنها، ارائه تصویری از نظام جمهوری اسلامی در زمینه ظرفیتسازی برای حضور زنان در عرصههای مختلف و ایجاد همگرایی در بین جامعه زنان به منظور تداوم فعالیتها نیز از اهداف جشنواره یاد شده است.
مدیر کل دفتر امور بانوان وزارت کشور ادامه داد: همچنین مستندسازی تواناییهای زنان از طریق رسانهها، بالاخص رسانه ملی و مقابله با حجم تبلیغات و توطئههای خارجی از دیگر اهداف جشنواره «زنان نامآور و نوآور» به شمار میرود.
ساسانی در مورد مهمترین اقدامات صورت گرفته در راستای برگزاری این جشنواره، اذعان کرد: تشکیل دبیرخانه دائمی جشنواره و ایجاد ۹ کنگره برای ارزیابی، مستندسازی، پشتیبانی، ایجاد پایگاههای ویژه جشنواره و غیره از اقدامات صورت گرفته است که در کنار آن، کارگاههای آموزشی نیز به صورت همزمان به ارائه شش نوع خدمت از جمله مشاورههای خانواده، پزشکی، هنری، اجتماعی، دینی و قبل از ازدواج میپردازند.
وی با اعلام ایجاد سایت ویژه دبیرخانه جشنواره «زنان نامآور و نوآور» به منظور ارتباط مستمر با مخاطبان در طول سال، تصریح کرد: کشف و شناسایی استعداد زنان در جهت همگرایی و شناساندن آنها به دستاندرکاران اجرایی کشور از مهمترین انتظارات برگزاری این جشنواره به شمار میرود که در همین راستا، در صدد تدوین «دایرهالمعارف زنان ایرانی» هستیم.
مشاور وزیر کشور، برگزاری چنین جشنوارهای را بدون حضور مردم در قالب تشکلهای غیردولتی ناممکن خواند و اظهار کرد: تشکلهای غیردولتی استانها با نام کانونهای فرهنگی ـ اجتماعی بانوان در برگزاری این جشنواره نقش مهمی دارند و گام بعدی پس از پایان این جشنواره، تشکیل انجمنها و اتحادیه کشوری آنهاست.
نحوه شناسایی زنان نامآور و نوآور از دیگر مباحثی است که ساسانی در این باره گفت: این کار از طریق استعلام از مراکز دولتی و غیردولتی صورت میگیرد. همچنین افرادی که فکر میکنند، شاخصهای لازم برای معرفی خود به عنوان زن نامآور و نوآور را دارند، میتوانند از طریق سایت جشنواره خود را به وزارت کشور معرفی کنند.
به گفته وی، تاکنون ۴۰۰ زن نامآور و نوآور شناسایی و به دبیرخانه جشنواره معرفی شدهاند.
به گزارش “ایونا” ، مدیرکل دفتر امور بانوان وزارت کشور در مورد اعتبارات این جشنواره، عنوان کرد: اعتبارات این جشنواره فعلا از طریق اعتبارات استانی در نظر گرفته شده است و ستاد سعی میکند، در حد توان خود، به استانهای برگزارکننده جشنواره، کمک کند.
ساسانی اعتبارات برگزاری جشنواره زنان نامآور و نوآور در استان قزوین را۶۰ میلیون تومان و در هر یک از استانهای کرمان و چهارمحال و بختیاری۳۰ میلیون تومان عنوان و اعلام کرد: در سال جاری استان قزوین، میزبان ۱۳ استان دیگر برای برگزاری جشنواره یاد شده، خواهد بود.