شش معلم از جمله عضو هیات مدیره کانون صنفی فرهنگیان بازداشت شدند
کانون زنان ایرانی : رسول بداقی از اعضای هیات مدیره کانون صنفی فرهنگیان ایران و پنج معلم دیگر بازداشت شدند.
بداقی به همراه تعدادی از فرهنگیان ظهر امروز برای گفتگو با علیرضا علی احمدی در مقابل وزارت آموزش و پرورش حاضر شده بودند که مورد ضرب و شتم نیرو های امنیتی قرار گرفتند .
به گفته باقری ، عضو کانون صنفی فرهنگیان ایران ، معلمان به مناسبت هفته معلم دیروز با پلاکاردهایی در دست در مقابل وزارتخانه حاضر شده بودند تا درباره لزوم اجرای قانون خدمات کشوری تاکید کنند.
باقری گفت:” معلمان قصد راهپیمایی یا شعار دادن را نداشتند بلکه حرف هایی درباره ضرورت تسریع در اجرای قانون خدمات کشوری و استاندارد سازی مدارس داشتند اما با حضور نیروهای انتظامی و لباس شخصی متفرق شدند. ما می خواستیم حتی در نمازخانه وزارتخانه بنشینیم و با وزیر گفتگو کنیم . اما این اجازه به ما داده نشد”
او تعداد معلمان تجمع کننده در میدان فردوسی را ۱۵۰ نفر عنوان می کند که دیروز از سوی نیروهای امنیتی به شدت مورد ضرب و شتم قرار گرفتند.
