با ترجمه‌ شیوا مقانلو، رمان دیگری از پی‌. دی. جیمز منتشر می‌شود

ایسنا: شیوا مقانلو که مجوز انتشار «ژاله‌کش» ادویچ دانتیکا را گرفته است، ترجمه‌ی «خانه‌ی بی‌گناه» پی‌. دی. جیمز را منتشر می‌کند.

به گزارش خبرنگار بخش کتاب خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، «ژاله‌کش» ادویچ دانتیکا – نویسنده‌ی آمریکایی هاییتی‌الاصل – جزو رمان‌های پروفروش آمریکا بوده است و به مشکلات هاییتی می‌پردازد. این رمان به گفته‌ی مترجم، بعد از دو سال انتظار به تازگی مجوز انتشار دریافت کرده و از سوی نشر چشمه منتشر خواهد شد.

رمان یادشده ابتدا قرار بود با نام «ژاله‌شکن» منتشر شود که نامش تغییر کرد.

از سوی دیگر، مقانلو اخیرا داستان «خانه‌ی بی‌گناه» پی‌ .دی. جیمز را به فارسی ترجمه کرده است که این کتاب از سوی نشر تندیس منتشر خواهد شد.

امیر احمدی آریان «زنانه نیست» این نویسنده را به فارسی ترجمه کرده که اخیرا از سوی انتشارات نیلوفر منتشر شده است.

این نویسنده‌ی انگلیسی خالق رمان‌های پلیسی سال ۱۹۲۰ در آکسفورد متولد شد و اولین رمانش را با نام «صورتش را بپوشان» در سال ۱۹۶۲ منتشر کرد.

از سوی دیگر، مجموعه‌ی داستان «روی پله‌های کنسرواتوار» دونالد بارتلمی که منتخبی از داستان‌های این نویسنده‌ی آمریکایی است، با ترجمه‌ی مقانلو از سوی نشر افق به چاپ خواهد رسید.

این مترجم پیش‌تر، «زندگی شهری» و «زن تسخیرشده»‌ی این داستان‌نویس را ترجمه کرده است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش جفنگ استفاده می‌کند. درباره چگونگی پردازش داده‌های دیدگاه خود بیشتر بدانید.