سرطان روده بزرگ دومین سرطان شایع در زنان و چهارمین در مردان

ایسنا : رئیس انجمن سرطان ایران اظهار داشت سرطان روده بزرگ (کولون) دومین سرطان شایع زنان کشور – بعد از سرطان پستان – و چهارمین سرطان شایع مردان در ایران است که همواره جزء علل شایع مرگ و میر ناشی از سرطان در ایران قلمداد می شود.

دکتر عبدالله فضل علیزاده به مناسبت برپایی چهارمین همایش سالانه انجمن سرطان ایران که اول تا سوم آبان ماه امسال در تهران برپا می شود، سخن می گفت با اعلام این خبر افزود: «این نوع سرطان در سنین ۵۰ سالگی و پس از آن از شیوع بیشتری برخوردار است.»

وی چاقی، مصرف گوشت قرمز، افزایش دریافت کالری و چربی اشباع شده در رژیم غذایی، مصرف الکل، استعمال دخانیات و سابقه خانوادگی را از مهم ترین عوامل افزایش خطر ابتلا به سرطان روده بزرگ برشمرد.

رئیس همایش سالانه انجمن سرطان ایران تصریح کرد: «با توجه به شیوع بالای مرگ و میر این بیماری در کشور و لزوم شناسایی افراد در مراحل ابتدایی، ضروری است افراد بعد از سن ۵۰ سالگی به طور سالانه آزمایش های لازم را انجام دهند.»

وی ادامه داد: «متاسفانه در کشور ما به علت وجود نداشتن آموزش همگانی مناسب در مورد لزوم اهمیت انجام غربالگری، بیشتر افراد در مراحل پیشرفته بیماری مراجعه می کنند که درمان طولانی تر با عوارض بیشتر و مرگ و میر بالاتری را در این زمینه شاهد هستیم.»

دکتر فضل علیزاده گفت: «در چهارمین همایش سالانه انجمن سرطان ایران ، آخرین و پیشرفته ترین متدهای تشخیصی و درمانی در سرطان روده بزرگ با همکاری تعدادی از برجسته ترین استادان ایرانی و خارجی مدعو از کشورهای آمریکا، اتریش، کانادا، فرانسه و انگلستان مورد بحث و تبادل نظر قرار می گیرد.»

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش جفنگ استفاده می‌کند. درباره چگونگی پردازش داده‌های دیدگاه خود بیشتر بدانید.