معاون سازمان ملی جوانان: ۷۰ درصد دختران اطمینان نداشتن در جواب دادن را باعث از دست دادن فرصت‌های ازدواج می‌دانند

۷۰ درصد دختران اطمینان نداشتن در جواب دادن را باعث از دست دادن فرصت‌های ازدواج می‌دانند سرویس: اجتماعی – جوانان

معاون فرهنگی اجتماعی سازمان ملی جوانان گفت: ۷۰ درصد دختران اطمینان نداشتن در جواب دادن را باعث از دست دادن فرصت‌ها بیان کرده‌اند و بیشترین توقعی که آن‌ها دارند، این است که از آن‌ها در موضوع ازدواج حمایت شود.

به گزارش سرویس «جوانان» خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، عصارنیا در دومین اجلاس استانی طلوع مهر در تبریز، با اشاره به مشکلات جوانان در زمینه ازدواج، مهم‌ترین مشکلات پسرها را مسکن و اشتغال عنوان کرد و افزود: خوشبختانه نرخ بیکاری در بین جوانان در کشور ما ۱۷ درصد کاهش یافته که کاهش چشمگیری است.

وی با اشاره به ایجاد نهادهای تابلودار در سطح جامعه اظهار کرد: این نهادها باید در جهت ارائه خدمات آموزشی، وساطت و خیریه ایجاد شود که بتوانند، نیاز جوانان به آموزش در امر ازدواج با توجه به یک سیستم مشخص را برآورده کنند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش جفنگ استفاده می‌کند. درباره چگونگی پردازش داده‌های دیدگاه خود بیشتر بدانید.