زنان ۲۰ تا ۲۴ ساله، بیشترین آمار مطلقهها
سعید عبودی معاون حقوقی و سجلی ثبت احوال کشور گفت: سال گذشته ۱۱۰ هزار و ۵۱۰ رویداد طلاق در کشور ثبت شده است که بیشترین طلاق رخ داده در بین مردان با سن۲۵ تا ۲۹ سال و در بین زنان ۲۰ تا ۲۴ سال بوده است.
به نوشته «جام جم آنلاین»، معاون حقوقی و سجلی ثبت احوال کشور درباره ثبت رویدادهای حیاتی در سال ۸۷ گفت: سال گذشته یک میلیون و ۳۰۰ هزار و ۱۶۶ رویداد ولادت در کشور ثبت شده است که این رقم نسبت به مدت مشابه خود ۱۳ هزار و ۴۰۵ رویداد افزایش یافته و این نشان از رشد یک درصدی ولادت در سال گذشته دارد.
وی ادامه داد: ۴۳.۹۷ درصد ولادتها در سال ۸۷ در مهلت قانونی ثبت شده است.
به گفته عبودی، ثبت ولادت در مهلت قانونی نسبت به مدت مشابه ۶.۵ درصد افزایش داشته است.
وی درباره نسبت دخترها به پسرها در سال گذشته گفت: در سال گذشته به ازای هر ۱۰۵ پسر ۱۰۰ دختر متولد شده است.
وی درباره تعداد کل فوتشدگان در سال گذشته گفت: ۴۱۷ هزار و ۷۹۸ رویداد فوت در سال گذشته ثبت شده است که نسبت به مدت مشابه ۵۰۶۲ رویداد افزایش و رشد ۲.۱ درصدی را در این زمینه داشتهایم.
به گفته معاون حقوقی و سجلی ثبت احوال کشور، ۷۸.۶ درصد رشد ثبت قانونی نسبت به مدت مشابه در سال ۸۶ داشتهایم.
وی رشد میزان ثبت ولادت و فوت در مدت قانونی را به دلیل اجرای طرح پوشش ثبت وقایع حیاتی و همکاری شبکه گسترده ثبتیاران دانست که عبارتند از ماماها، مسئولان دهیاریها، مسئولان خانه بهداشت؛ مسئولان گورستانها، پزشکی قانونی و مسئولان بیمارستانها که با ثبت احوال همکاری داشتهاند.
وی درباره میزان وقایع ازدواج در سال ۸۷ گفت: ۸۸۱ هزار و ۵۹۲ واقعه ازدواج در سال گذشته به ثبت رسیده که بیشترین ازدواج در مردان در سن ۲۰ تا ۲۴ سالگی و در زنان نیز همین سن را تشکیل داده است.
به گفته عبودی، ۶.۴۲ درصد مردان ازدواج کرده در سال گذشته در سن ۲۰ تا ۲۴ سالگی و ۳۶ درصد خانمهای ازدواج کرده بین ۲۰ تا ۲۴ سال بودهاند.
وی درباره رویدادهای طلاق در سال گذشته گفت: ۱۱۰ هزار و ۵۱۰ رویداد طلاق رخ داده که بیشترین طلاق رخ داده در بین مردان، بین سن ۲۵ تا ۲۹ سال و بیشترین طلاق در بین زنان ۲۰ تا ۲۴ سال بوده است.
وی درباره پوشش صدور کارت شناسایی ملی در کشور گفت: میزان صدور کارت ملی از مرز ۹۸ درصد گذشته و نزدیک به ۵۳ میلیون و ۸۰۰ هزار کارت شناسایی ملی برای ایرانیان واجد شرایط صادر و تحویل داده شده است.
وی درخصوص نامگذاری کودکان در سال گذشته گفت: نام محمد و ترکیبات محمد، ابوالفضل، امیرحسین، علی، مهدی و رضا بیشترین نامهایی بود که والدین برای کودکان خود در نظر گرفتهاند و در مورد دختران فاطمه، زهرا، مبینا، مریم و معصومه بوده است.
