ممنوع الملاقات بودن نازنین خسروانی ، روزنامه نگار
تا آزادی روزنامه نگاران زندانی – امروز خانواده نازنین خسروانی ،روزنامه نگار برای ملاقات با وی به زندان اوین مراجعه کردند اما ماموران بند ۲۰۹ به آنها گفتند که وی ممنوع الملاقات است .
به گزارش «تا آزادی روزنامه نگاران زندانی» آنها همچنین از پذیرفتن لباس گرم برای نازنین هم خودداری کردند و لباسهایی را که خانواده برایش تهیه کرده بودند به آنها پس دادند
این درحالی است که گفته می شود این روزها در زندان اوین هوا به شدت سرد است اما این روزنامه نگار هیچ لباس گرمی ندارد .
نازنین خسروانی نه روز پیش در خانه اش توسط نیروهای امنیتی بازداشت شد . تاکنون به جز دو تماس تلفنی خانوده نازنین هیچ ارتباط دیگری با او نداشته اند .
نازنین خسروانی از روزنامه نگاران اصلاح طلب محسوب می شود که با روزنامه های نوروز ،بهار ، دوران امروز ،کارگزاران، سرمایه ، شرق و اقبال …همکاری داشته است .روزنامه هایی که همگی پس از مدتی فعالیت توقیف شدند.
