از هر ۴ زن در شیلی یک نفر دچار ضرب و شتم می شود
با آغاز به کار رییس جمهور جدید شیلی خانم “باچلت” زنان این کشور خواستار تغییرات زیادی در مورد حقوق زنان در این کشور شدند .
به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری زنان ایران (ایونا) ، در کشور شیلی تنها یک زن از سه زن در خارج از خانه کار می کنند و اخیرا طلاق به صورت قانونی درآمده است و هواداران حقوق زنان در این کشور خواستار تصویب قانونی ، جهت خشونت های خانوادگی نیز هستند .
بنابراین گزارش در ده سال گذشته ضرب و شتم های خانوادگی جزء تخلفات شهری بود اما قاضی ها قادر به جریمه کردن محرومان نبودند و زندان آخرین حکم برای مجرمانی بود که مرتکب خشونت های جدی و حتی قتل می شدند به طوریکه در سال ۲۰۰۴ ، ۱۰۶۰۰۰ شکایت از ضرب و شتم خانوادگی توسط قاضیان اعلام شد که تنها ۷۸۰ پرونده به محکومیت مجرمان ختم شد .
و این در حالی است که هم اکنون به وسیله قانون جدید قاضیان در جریمه کردن مجرمان و استفاده از زور قانونی کاملا آزاد هستند و می توانند از خانواده ها در مقابل افزایش این جنایت ها حمایت کنند .
همچنین بر طبق آمار منتشر شده هر یک زن از ۴ زن شیلی دچار ضرب و شتم های فیزیکی توسط دوست پسرشان در طول زندگی می شوند و هر یک زن از ۳ زن دچار مشکلات روحی می شوند .
این امر باعث شده است که در قانون جدید در صورت جدی بودن جراحات وارده به خاطر خشونت های فیزیکی ۱۰ تا ۱۵ سال زندان در نظر گرفته شود .
لازم به ذکر است : با وجود تصویب قوانین جدید در این کشور باز هم زنان شیلی امیدوار هستند که با سرکار آمدن یک رییس جمهور زن حقوقشان بیشتر احقاق شده و تغییرات بیشتری در قوانین ببینند .
خبرنگار : مالکی
