اولین قاضی زن در بحرین منصوب شد

دولت بحرین اعلام کرد که اولین قاضی زن را منصوب کرده است.

به گزارش ایلنا، آسوشیتدپرس گزارش داد که «مونا جاسم الکواری» با دستور «شیخ حمد بن‌‏عیسی آل‌‏خلیفه» حاکم بحرین به مقام قضاوت منصوب شد.

گفته می‌‏شود؛ وی اولین قاضی زن در منطقه خلیج‌‏فارس است. بحرین جزیره‌‏ای غرب‌‏گرا است که ناوگان پنجم نیروی دریایی آمریکا در آنجا مستقر است.

این جزیره ۷۰۰ هزار نفری، دو وزیر زن دارد. همچنین شش زن در یک شورای مشورتی انتصابی حضور دارند. ۲۱ زن نیز آماده شرکت در انتخابات پارلمان سال جاری در بحرین هستند که شرکت آنها با مخالفت جامعه محافظه‌‏کار بحرینی مواجه شده است.

بنابراین گزارش، با وجود اینکه اکثریت جمعیت کشور بحرین را شیعیان تشکیل می‌‏دهند، حکومت بحرین در اختیار مسلمانان سنی است و این موضوع باعث ایجاد ناآرامی‌‏ها و تظاهرات ضددولتی در چند سال گذشته شده است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش جفنگ استفاده می‌کند. درباره چگونگی پردازش داده‌های دیدگاه خود بیشتر بدانید.