افزایش فحشا و روسپیگری در سوییس

اداره پلیس فدرال سوییس اعلام کرد که فحشا و روسپیگری در دو سال گذشته در این کشور ‪ بیست درصد رشد داشته است.

به گزارش خبرگزاری زنان ایران «ایونا» ، گزارش منتشر شده در این زمینه نشان می‌دهد،این موضوع که با قاچاق زنان به این کشور رابطه مستقیم دارد در پنج سال گذشته دو میلیارد و ‪ ۶۵میلیون دلار برای قاچاقچیان درآمد داشته است.

این گزارش افزوده است که تنها در یکی از استانهای سوییس هر دو هفته یک بار، یک مرکز فساد ایجاد می‌شود.

به گزارش ایونا ، به رغم این که روسپیگیری در سوییس آزاد است، اما پلیس در این گزارش اعلام کرده است که عمدتا نگران مسایل مرتبط با این موضوع از قبیل خشونت، قاچاق و برده داری است.

تحقیقات پلیس نشان می‌دهد که این زنان عمدتا از کشورهای اروپای شرقی مانند مجارستان، رومانی و اسلواکی به سوییس آورده می‌شوند.

بر این اساس زنان کشورهای اوکراین، مولداوی، لیتوانی، برزیل، دومنیکن، تایلند و کامبوج نیز طعمه باندهای قاچاق زنان در سوییس بوده‌اند.

بر مبنای آمار اداره بهداشت سوییس،هم اکنون ‪ ۱۴هزار نفر رسما در این کشور به روسپیگیری مشغولند.

این آمار همچنین نشان‌دهنده این است که در میان تمام کشورهای غربی، سوییسی‌ها بیشترین آمار مبتلایان به انواع بیماری‌های آمیزشی به غیر از ایدز را دارند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش جفنگ استفاده می‌کند. درباره چگونگی پردازش داده‌های دیدگاه خود بیشتر بدانید.