نسبت به دهه گذشته شکستگی های لگن در زنان کاهش یافته است
تحقیقات اخیر نشان داده است که شکستگی های لگن در زنان کاهش یافته و سن این گونه شکستگی ها بالاتر رفته است.
به گزارش خبرگزاری مهر، مدیکال نیوز تودی اعلام کرد در مطالعه ای که اخیرا روی افراد بالای ۶۰ سال انجام شده است مشخص شد که شکستگی های لگن در میان خانم ها کاهش یافته است.
محققان دانشکده پزشکی ژنو عنوان کرده اند که شکستگی های لگن فقط در میان زنان سوئیسی از دهه ۱۹۹۰ سالیانه در حدود ۳/۱ درصد کاهش یافته است.
متخصصان علت این امر را آگاهی بیشتر زنان نسل حاضر نسبت به گذشته می دانند و معتقدند که در حال حاضر زنان بیشتر به مراقبت از خود اهمیت می دهند.
بسیاری از زنان با مشورت پزشک از مکمل های کلسیم و ویتامین دی استفاده می کنند و با توجه به فعالیتهای ورزشی مانع از سکون و تحلیل رفتن استخوانها می شوند.
در یکی دو دهه گذشته به دلیل سکونت بسیاری از خانواده ها در آپارتمان و استفاده از اتومبیل، ناگهان آمار مشکلات اسکلتی و شکستگی های لگن افزایش یافت ، اما حالا پس از اینکه سطح سواد و آگاهی های افراد بالاتر رفته است اقداماتی را در زمینه پیشگیری از این امر انجام می دهند.
آمار حاکی از آن است که این عارضه در میان مردان دهه گذشته و حال، تغییر قابل ملاحظه ای نداشته است.
متخصصان علت واقعی این امر را هنوز درنیافته اند اما توصیه می کنند که افراد به ویژه در سنین میانسالی از لبنیات که منبع سرشار کلسیم است، استفاده کرده و فعالیتهای ورزشی را که ساده ترین آنها شامل پیاده روی است به طور منظم در برنامه روزانه خود قرار دهند.
