نساجی مازندران قهرمان فوتسال دسته اول بانوان مازندران شد
مسوول مسابقات لیگ دسته یک و دو فوتسال بانوان مازندران گفت: در پایان مسابقات فوتسال دسته اول بانوان استان، تیم نساجی مازندران با کسب ۴۰ امتیاز، مقام نخست این مسابقات را به خود اختصاص داد.
“فاطمه بوداغی” روز شنبه به ایرنا گفت: تیمهای بابلسر و نکا نیز به ترتیب با کسب ۳۵و ۳۴امتیاز در ردههای دوم و سوم لیگ قرار گرفتند.
به گفته وی در هفته هجدهم و هفته آخر رقابتهای دور برگشت لیگ فوتسال دسته اول بانوان مازندران عصرجمعه دو تیم سایپا تنکابن و چالوس با هم رقابت کردند که تیم سایپا ۴بر ۲بر حریف خود پیروز شد.
وی افزود: در دور برگشت لیگ دسته اول فوتسال بانوان استان هریک از ۹تیم حاضر از شهرهای از نکا، قائمشهر ، بابلسر ، بهشهر ، تنکابن ، چالوس ، ساری ، آمل و سواد کوه هشت بازی انجام دادند.
وی تصریح کرد : “عاطفه عابدی” از تیم نساجی مازندران با ۳۸گل به عنوان خانم گل این مسابقات معرفی شد.
“بوداغی” گفت : تیم نساجی مازندران با ۹۹گل و ۱۳برد بیشترین گل و برد این رقابتها را از آن خود کرد و تیمهای آمل و سایپا تنکابن با ۲برد کمترین پیروزی را داشتند.
وی ادامه داد : تیمهای آمل و سایپای تنکابن به دسته دوم فوتسال سقوط کردند و کاپ اخلاق این رقابتها به تیم ساری به دلیل کمترین اخطار داده شد.
قهرمان دسته یک لیگ فوتسال بانوان مازندران به مسابقات کشور اعزام می شود.
