تقدیر از زنان ایرانی در حوزه پیشگیری و درمان تالاسمی در جهان

رئیس هیئت مدیره فدراسیون بین المللی تالاسمی به مناسبت بیستمین سالگرد تأسیس این فدراسیون از ۳ بانوی فعال در حوزه پیشگیری و درمان بیماری تالاسمی تقدیر کرد که یکی از این زنان ایرانی است.

به گزارش خبرگزاری فارس، سونا هراوی، شبحا تولی و فاطمه هاشمی افرادی هستند که مورد تقدیر فدراسیون بین المللی تالاسمی قرار گرفته‌اند.

فاطمه هاشمی رفسنجانی به عنوان عضو هیئت مدیره فدراسیون بین المللی تالاسمی و رئیس بنیاد امور بیماری‌های خاص در ایران با تأسیس این بنیاد در سال ۱۳۷۵ برای حمایت، درمان و پیشگیری از بیماری های خاص فعالیت کرده است.

پیشنهاد اجباری شدن آزمایش تالاسمی پیش از ازدواج و درمان رایگان بیماران تالاسمی و تصویبشان از سوی دولت، کمک به تأسیس و راه اندازی مراکز درمانی تالاسمی در مجموعه اقدامات وی آمده است.

شبحا تولی یک بانوی هندی است که مدیریت فدراسیون انجمن های تالاسمی در هند را به عهده دارد و طی سال های طولانی نقش بسیار مهمی در پیشگیری و بهبود روش های معالجه بیماری تالاسمی در هند که با یک میلیارد جمعیت از حوزه های پرخطر ابتلا به بیماری تالاسمی است داشته است.

مونا هراوی نیز از پایه گذاران انجمن تالاسمی در لبنان است که با وجود اوضاع ناآرام سیاسی، اجتماعی آن کشور تلاش بی وقفه ای برای ارتقای آگاهی های عمومی بیماران تالاسمی به عمل آورده است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش جفنگ استفاده می‌کند. درباره چگونگی پردازش داده‌های دیدگاه خود بیشتر بدانید.