سازمان‌های غیردولتی زنان تاجیکستان بررفع تبعیض از زنان تاکید کردند

ایرنا: شرکت‌کنندگان در سومین همایش سازمان‌های غیردولتی زنان تاجیکستان روز چهارشنبه با ارائه طرحی بر اجرای مقرارات بین‌المللی، جلوگیری از هر نوع تبعیض نسبت به زنان تاجیک تاکید کردند.

این همایش دو روزه با حضور نزدیک به ‪ ۱۰۰‬نفر از فعالان بخش زنان این کشور با عنوان “زن و مسائل رشد” در کاخ وحدت شهر دوشنبه پایتخت این کشور برگزار شد.

“حورالنسا علی زاده” از مبتکران تشکیل این همایش روز چهارشنبه به خبرنگاران گفت: همایش مذکور توسط کمیته زن و عائله دولت تاجیکستان و با همکاری مرکز سازمان امنیت و همکاری اروپا و دفتر صندوق سازمان ملل متحد برای زنان برگزار شد.

وی افزود: تعین جایگاه زن در جامعه مدنی، تاثیرگذاری زنان بر روندهای دمکراسی‌سازی جامعه و تهیه طرح راهبردی برای تقویت همکاری سازمان‌های زنان با نهادهای دولت از اهداف این همایش بود.

علی زاده اضافه کرد: شرکت‌کنندگان دراین همایش دو روزه درباره چگونگی اجرای راهکارهای اشتغال زنان و کاهش فقر در تاجیکستان و برنامه‌ریزی جدید برای مشارکت تشکلهای غیردولتی زنان در برنامه‌های ویژه دولت برای این قشر از جامعه تبادل نظر کردند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش جفنگ استفاده می‌کند. درباره چگونگی پردازش داده‌های دیدگاه خود بیشتر بدانید.