اطلاعیه شماره ۲ برگزاری مراسم روز جهانی زن ۸ مارس ۱۷ اسفند
فعالان جنبش زنان سالهاست که با چشم انداز همبستگی زنان ایران و جهان و طرح مطالبات مدنی ، خواهان برگزاری روز جهانی زن بوده اند . متاسفانه به رغم تلاش های مستمر گروههای مختلف زنان در مسیر احقاق حقوق انسانی و شهروندی ، همواره با محدودیت ها و موانع بی شماری روبرو بوده ایم.
امسال نیز بر آن شدیم تا با طرح مطالبات زنان، در تجمعی مسالمت آمیز( طبق ماده ۲۷ قانون اساسی) در مقابل نهادی که به باور ما باید برآمده از آرای ملت باشد، با تاکید بر خواسته های دمکراتیک و برحق خود روز جهانی زن را گرامی بداریم .
اینک اعلام می کنیم که به علت برخورد خشونت آمیز نیروهای انتظامی با فعالان جنبش زنان در ۱۳ اسفند که منجر به بازداشت ۳۳ نفر از آنان – از جمله گروه هماهنگ کننده- شد و با ادامه بازداشت سه نفر از فعالان جنبش زنان در زندان اوین، که دو تن از ایشان عضو گروه هماهنگ کننده هستند، و همچنین به علت آزادی تعدادی از گروه هماهنگ کننده مراسم در اولین ساعات روز ۱۷ اسفند، امکان مدیریت و سازماندهی مراسم روز جهانی زن از گروه هماهنگ کننده سلب شده است .
در همین راستا با تبریک مجدد روز جهانی زن که امسال به نام “همبستگی برای آزادی ، برابری ، عدالت جنسیتی” نام گذاری شده است ، دست کلیه حمایت کنندگان را می فشاریم و تقاضا داریم به منظور جلوگیری از بروز هرگونه خشونت و یا سو استفاده ، با اخلاق مدنی و صلح جویانه، گروه هماهنگ کننده را در مقابل مجلس، یاری کنید .
گروه هماهنگ کننده : شهلا انتصاری ، فاطمه گوارایی ،مرضیه مرتاضی لنگرودی ، رضوان مقدم
