شش ماه زندان و ۱۰ ضربه شلاق برای مرضیه مرتاضی لنگرودی
کانون زنان ایرانی:مرضیه مرتاضی لنگرودی از فعالان حوزه زنان به شش ماه زندان و ۱۰ ضربه شلاق که برای مدت دو سال به حالت تعلیق در می آید، محکوم شد.
در روز ۱۳ اسفند ۱۳۸۵ که قرار بود ۵ نفر از فعالان حوزه زنان در دادگاه انقلاب محاکمه شوند تعدادی از دوستان و اعضای خانواده این افراد برای اطلاع از جریان دادرسی در محل دادگاه انقلاب حاضر شدند که متعاقب این امر حدود ۳۳ نفر از حاضران بازداشت شدند.
مرتاضی لنگرودی یکی از این بازداشت شدگان بود. بنابراین برای او و دیگر افراد بازداشت شده، پروندهای در دادگاه انقلاب تشکیل شد.
فریده غیرت وکیل مرضیه مرتاضی لنگرودی با تأیید خبر محکومیت موکلش از صدور چنین حکمی توسط شعبه ۱۳ دادگاه انقلاب برای مرتاضی لنگرودی ابراز تعجب کرد چرا که به اعتقاد وی شعبه ۱۳ دادگاه انقلاب برای دیگر موکلینش که آنها نیز مانند مرتاضی لنگرودی در مقابل دادگاه انقلاب بازداشت و سپس محاکمه شده بودند، حکم برائت صادر کرده است اما فقط برای مرتاضی لنگرودی حکم محکومیت صادر شده است.
این وکیل دادگستری با اعتقاد بر اینکه اتهامهای وارده بر مرضیه مرتاضی لنگرودی مانند اتهامات دیگر موکلینی است که آنها نیز در مقابل دادگاه انقلاب بازداشت و پس از برگزاری دادگاه برای آنها حکم برائت صادر شده، گفت که نسبت به این حکم اعتراض کرده است.
مرضیه مرتاضی لنگرودی یکی ازفعالان سازمانهای مدنی است که تا کنون در سمینارهای مختلفی از جمله “زندان زنان” و “کنفرانس بزرگ دنیا علیه جنگ” که توسط جنبش ضد جنگ اروپا با شرکت ۲۶ کشور در لندن برگزار شد، حضوری فعال داشته است.
مقالات او در نشریات مختلف به چاپ رسیده است. او از مؤسسان مادران صلح ایران، کمیسیون حقیقت یاب احکام سنگسار در ایران و عضو هیات مدیره انجمن حمایت از حقوق زندانیان است. مرضیه مرتاضی لنگرودی همسر حبیب الله پیمان دبیر کل جنبش مسلمانان مبارز و از چهرههای شاخص ملی – مذهبی است.