عروس صلح کشته شد
کشته شدن بانویی که برای مبارزه با جنگ و خونریزی،لباس سپید بهتن کرده بود تا دور دنیا را بپیماید،مردم ترکیه و ایتالیا را شوکه کرد. «ژوزفینا پاسکواله» برای توجه جهانیان بهصلح، با لباس سپید و پای پیاده بهدور دنیا راه افتاد.
بنابراین گزارش،«ژوزفینا پاسکواله» زن ۳۳ساله ایتالیایی برای توجه جهانیان به صلح،با لباس سپید و پای پیاده بهدور دنیا راه افتاد. او گاهی مجبور بود سوار خودرهای بین راهی شده تا خود را به شهر برساند.«ژوزفینا» به نزدیکیهای استانبول (ترکیه) رسیده بود که سفرش بهخط پایان رسید. راننده جانی کامیون زن تنها را سوار کرد. در جادهی فرعی شهر «قبضه»،او را آزار داد و کشت.با انتشار خبر این جنایت،مردم ترکیه و ایتالیا شوکه شدند و دیروز تصویر .
«ژوزفینا» را که از مخالفان جنگ افروزیهای آمریکا و اسراییل و «عروس صلح» لقب گرفته بود، در صفحه نخست تمامی خبرگزاریها و روزنامههای این ۲کشور نقش بست. همچنین نخست وزیر ترکیه در پیام تسلیت رسمی،با خانواده قربانی و مردم ایتالیا ابراز همدردی کرد. این خبر میافزاید،تجسسهای پلیس جنایی برای دستگیری جانی هوسران،با توجه بهکشف سرنخها ادامه دارد.
اسم واقعیش جیوسپینا پاسکوالینو دیمارینئو بود، ولى دوستاش صداش میکردن پیپا . پیپا باکا، هنرمند جوان ایتالیائى بود که همین یکى دو هفته پیش جسد عریان و خون آلودش را در کنار لباس سفید عروسى که به تن داشته بود در دشتهاى اطراف روستاى گبزه در ترکیه پیدا کردند. لباس سفید عروسى پیپا یک نماد بود: نماد صلحى که پیپا دوست داشت به خاور میانه بیاید، نماد محبتى که پیپا میگفت در عمق دل مردم نهفته، و نما اعتمادى که پیپا میخواست نشون بده که باید به مردم داشت . پیپا مسافر بود و پیامبر، در سفرى که اسمش را گذاشته بود ‘عروسى صلح’. داستان از این قرار بود که پیپا و چند تا از دوستاى هنرمندش تصمیم گرفته بودند حرکت سمبلیکى را براى صلح و دوستى شروع کنند، حرکتى که طى اون قرار بود لباس سفید عروسى بپوشند و به کشور هاى مختلف، از جمله کشور هاى خاور میانه سفر کنند ، به میون مردم محلى برن ، و پیام دوستى و محبت را به اونها و به تموم مردم دنیا برسانند.
منابع :
iscanews.ir
namportokwa.blogspot.com